![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
off 9 juma deja .. ma duc sa fac rapid ceva de mancare
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Esti cu doua ore in urma fata de Romania, Jul?
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
dap .. dorm 2 ore mai mult (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce figura esti, Jul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce faci Kryssu? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc bine,Di! Multumesc de intrebare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bantui pe aici ca azi am dormit si acum nu mi-e somn. Pupici
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
pt.scumpa de kryss,somnik pufos
<object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3TTH9ENCwUw&hl=it_IT&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3TTH9ENCwUw&hl=it_IT&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Tare imi e draga Ara. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu mai fa nimic Diana, ca mor de tanara. De pofta nu alta. As face si eu ceva dulce, dar mai bine ma odihnesc un pic, am avut o saptamana plina, si vine alta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neata Stella sau seara ma rog , cumde prezenta la ora mea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna dimineata Jo-Anna. Obisnuinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am iesit de la un rummy. Tu ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
ma bag sa dorm si io vreo 4,5 ore ca la 9 vine taxi la usa sa ma duca in las palmas sa ne cumparam masina ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) abia pot dormi , pe de o parte ma bucur pt masina , pt de cealalta e a 4-a noastra masina care o avem in mom actual (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ( unde naiba o mai parcam si pe asta)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM |
|