![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce sa mai invart? Mai nimic.
Sunt oleaca necajita ca nu-mi iese nimic din ceea ce-mi planuiesc, da sper sa-mi treaca repede. Pink, bine ca ai scapat de "prietena". Era cazul s-o taie din loc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Diana, bine ca nu ai pierdut nimic important si bine ca s-a putut rezolva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citty, Kryss si Jo vad ca fac update in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albinuta gospodina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si-au pus astia in cap sa te scoata din pepeni ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Silvia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pe cine n-am bagat in seama (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Aaaaaaaa pe Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , Cindy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , Win (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Na ca v-am pupat pe toate . Sper! Nu am rezolvat Diana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De la serviciu nici nu mai intru ca mi-e foarte greu sa va urmaresc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu ce naiba are (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Daca era ceva bifat de mine ma gandesc ca asa mi-ar fi aparut si cand accesam forumul de acasa, nu? Am renuntat deocamdata sa caut rezolvarea. Astept sa treaca de la sine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by Teocris: Jun 21 2010, 06:00 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu ma bucur. Sper ca nu revine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Teo, lasa ca o sa-ti iasa. Daca ti-ar iesi mereu nu te-ai mai bucura atat de tare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
City, cred ca ai dezvoltat o "pasiune" pentru flori...nu m-as mira sa ai numai flori in camera ta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Observ ca iti plac si fluturii...foarte frumos. Sa ai si tu o seara minunata. Eu vin in Iasi pe data de 28 si stau numa' cu capu' in carte. Asa de harnica am fost...incat trebuie sa ma duc in restante...n-am ajuns la nici un examen pana acum. Mi-ar placea sa te intalnesc. Sa stii ca mie imi plac florile, insa nu discut prea mult despre ele. Dedicatie pentru voi http://www.youtube.com/watch?v=ZjNxxL_qejc This post has been edited by Oana: Jun 21 2010, 06:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, nu trece de la sine, e bulit browserul... Ar trebui reinstalat. Iar treburile ai sa le rezolvi tu, stiu asta, pentru ca Dumnezeu nu ii lasa sa piara pe oamenii buni. Asa, ca tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Da, Oana, City are o pasiune cu florile. Ma bucur ca esti bine, Oana. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eeee... Spui tu vorbe mari scumpa mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu sunt chiar un om bun si sunt sigura ca Dumnezeu are treburi mult mai importante de rezolvat decat mofturile mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cum ai spus tu bine, sigur mi le voi rezolva singura la un moment dat .
Sa vorbesc cu un prieten sa vad ce pot face sa rezolv calculatorul de le serviciu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma duc sa pun niste poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Da Diana, sunt bine.
Eu am o pasiune cu tigarile...vad ca nu le mai pot scoate din viata mea, iar cand cred ca am scapat de ele...iar ma apuc de fumat. O pasiune mai faina nu mi-am gasit si eu (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fa si tu o pasiune pentru catei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Sunt innebunita dupa flori. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Toata camera mea e plina de flori. Le-am si pozat pe unele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar fluturii sunt o a doua pasiune a mea. Mai am si altele, dar le las nedescoperite inca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu mare placere Oana, ne v-om cunoaste, cand vei avea placerea, si timp. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vreau si eu un catel. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
As face Teo, sunt sigura de asta, dar saracu' catel (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) iti dai seama ce i-ar trage sufletul cu copiii mei?
City, gasim noi un subiect comun, barbatii de exemplu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:24 AM |
|