IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
kryss_10
post Jun 22 2010, 03:11 PM
Post #921

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Di, cutica face numai nebunii, toata ziua s-ar juca. O sa pun poze cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 22 2010, 03:28 PM
Post #922

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ne pui! Abia astept! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 22 2010, 03:38 PM
Post #923

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Ciao eladies!
Kryss cum as putea sa va parasesc!Ce e drept,munca imi acapareaza cam tot timpul,dar va citesc mereu,printre randuri,printre pauze!
In sfarsit soarele si la noi,de sambata pana ieri a plouat intr-una,duminica n-am mai fost la mare ci la un outlet imens,la Mantova Sud,m-a cam golit la buzunare,peste 350 de euro,dar mi-am facut damblaua!Logic ca am dulapul full insa la neuronul meu impuscat si decedat,mereu ma plang ca nu am cu ce sa ma imbrac! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
M-as lauda si eu la sectiunea shoppingaiala dar e numai pt.ladies iar cum baieti/barbati pe aici bate vantul sau nu au tupeul sa iasa la inaintare...
Jo Anna,super,faza cu masina,sper la sfarsitul anului de mos nicolae sa am si eu o masina in ghetute,dar nu de jucarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo mereu o scumpa,pupaceala!
Diana ma bagi in boala la sectiunea gastronomie,ti-ai gresit cariera sigur!
Aveti grija de voi,o dupa-amiaza placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jun 22 2010, 03:43 PM
Post #924

Incurabil

Gata, Di! Am pus! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Pune si tu poze ,Laur! Sa vedem cate toale ti-ai luat de atatia bani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si poate imi raspunzi si mie la intrebare, daca vrei... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 22 2010, 03:51 PM
Post #925

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Kryss scumpa care intrebare?je suis blonde de obicei dar la asta nu m-am prins!promit ca fac poze si le pun dar maine,ca ineseara am invitati,fac clatite fara numar cu dulceata de afine,capsuni,portocale,nutella si cu banane cum mancasi eu acum doi ani la Paris,langa Notre Dame!

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 22 2010, 04:46 PM
Post #926

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

QUOTE(Jo-Anna @ Jun 22 2010, 01:45 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) si cate petreceri o fost pana acu?

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deocamdata nici una... Kryss, sunt ai mei plecati.
Teo, nasol cu documentele, si eu salvez din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
O seara placuta tuturor!

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 22 2010, 05:02 PM
Post #927

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

QUOTE(laur claudiu @ Jun 22 2010, 02:38 PM) *
Ciao eladies!
M-as lauda si eu la sectiunea shoppingaiala dar e numai pt.ladies iar cum baieti/barbati pe aici bate vantul sau nu au tupeul sa iasa la inaintare...
Jo Anna,super,faza cu masina,sper la sfarsitul anului de mos nicolae sa am si eu o masina in ghetute,dar nu de jucarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aveti grija de voi,o dupa-amiaza placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

da nu sunt a mele cum sa zic personale ... ideea e ca io le am din ani in paste si dupa ce se plictiseste pretenu de ele mi le paseaza mie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , la fel face cu calc , telefon (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 22 2010, 05:05 PM
Post #928

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

O zi de rahat am avut!
Laur, dragalasu, sper ca iti merge bine la serviciu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu sefi mai cretini ca astia nu am vazut in viata mea, si sper nici sa nu vad vreodata.
Mai am o ora si o intind acasa. de abia astept sa fac o baie, sa beau o bere si sa ma culc...

+Quote Post
Diana.
post Jun 22 2010, 05:13 PM
Post #929

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Albi, si eu am avut o zi de cc . daca ajuta cu ceva... :|

Jul, am fost rea. Nu trebuia. Iarta-ma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jun 22 2010, 06:05 PM
Post #930

Incurabil

Laur, intrebarea este la pagina 86. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept sa vad ce ti-ai luat. Si pe mine nu ma inviti la niste clatite? Ca tare bune ar fi! Dar nu am chef sa fac acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 05:05 AM