IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
laur claudiu
post Jun 22 2010, 07:33 PM
Post #931

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Sa regasesc candva...persoana pe care am iubit-o cel mai mult,fosta mea iubita,din pacate nu pot trece peste,nu ma pot resemna,au fost opt ani si cu bune si cu rele!Cel care a vrut despartire am fost eu,de la un timp mergeam pe doua drumuri diferite insa ca si persoana m-a marcat enorm,m-am maturizat datorita ei,persoana care sunt astazi sunt in mare masura datorita ei!
Kryss te invit cu cel mai mare drag la clatite,deja am facut compozitia,am pus doua sticle de vin la rece,am pregatit sortul,ce vorbesti,un adevarat bucatar!Maine,promit ca ai sa vezi achizitiile mele!Sa ai o seara placuta,pupaceala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) apropos ai o catelusa atat de scumpa,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) hai la o clatita,un paharel de vin,nu ma fa sa te astept (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jun 22 2010, 07:44 PM
Post #932

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu m-am apucat de facut dulceturi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 22 2010, 07:46 PM
Post #933

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Oooo dupa ziua de azi Laur, as veni sa raman acolo!!
Ai idee care e treaba cu industria in constructii metalice pe aacolo?

+Quote Post
kryss_10
post Jun 22 2010, 07:55 PM
Post #934

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

O sa o regasesti cu siguranta. Si la mine a fost la fel tot eu am fost cea care aluat decizia, dar nu-mi pare rau.Merg inainte ca doar o viata am si suntem tineri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si o sa spun mereu ca mereu o sa-l iubesc undeva acolo a ramas in inima mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vin acusica la tine sa papam clatite amandoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Clubul singuraticilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ce dulceturi faci, Pink-ule?

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 22 2010, 08:04 PM
Post #935

Obsedat

Albi ce sa zic,despre ind.met...am avut o propunere sa lucrez la un mare concern ind,met,chiar ma baga cineva ca si nepot dar in curiculum la mine scria doar turism si publicitate,iti dai seama ca era ca nuca de perete insa mi-au promis ceva pe la birouri si sunt in asteptare la ei,faza tare era ca daca aveam cunostinte de metalica cu spaniola mea de cervantes o tuleam in delegare in Mexic,dar asta e! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Bine ca lucrez acum,nu e ceva stralucit dar e de tranzitie,bani sa iasa,ca am nevoie,vreau sa merg la iarna in Austria la Neustift,Stubai si vreau sa belferesc doua saptamani si mai vreau...nu va mai zic ca o sa ziceti ca-s dus cu pluta,eu caut numai distractie,nu stau sa agonisesc averi!
Albi,hai odata,ca nu vb de doua ori,sa ma vezi la sortulet,alea alea.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pink vin la degustare,ce fel de dulceatza?Frumoasa esti,desteapta esti,mai esti si gospodina,esti femeia perfecta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

kryss nici eu nu regret dar atunci cand ai iubit o persoana si ai pus tot sufletul ceva ceva mai ramane!
hai la clatite,sa o iei si pe daisy,cu ce vrei:am de afine,portocale,nutella,capsuni,am si frisca!

+Quote Post
kryss_10
post Jun 22 2010, 08:12 PM
Post #936

Incurabil

Offf, Laur, as fi venit daca erai mai aproape, dar poate te gandesti si la mine cand papi. Si poate vii si in Romania, te astept pe la mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Laur, nu-ti mai spun ca de atunci ascult melodia aia mereu, imi place mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O seara frumoasa!

+Quote Post
Corina
post Jun 22 2010, 08:16 PM
Post #937

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Salutare si pupici la fete si lui Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Am avut o zi de cc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Sunt foarte obosita, nu mai pot dormi noaptea, nu stiu ce naiba sa fac sa dorm si eu macar 6 ore. In general adorm pe la 12 noaptea si de la 4 dimineata stau si ma uit pe pereti. De o saptamana dorm cam 4 ore pe noapte.
Pupici dulci la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
Bia
post Jun 22 2010, 08:23 PM
Post #938

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Piersici si cirese. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu fructoza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da, Laur! Pacat ca-s singura! =))

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 22 2010, 08:30 PM
Post #939

Obsedat

Corina,pupaceala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E nasol,ca somnul de seara nu se compara nimic!Fii si tu mai relaxata,cam cer imposibilul dar incearca!
Kryss,mama ei de distanta!Multumesc de invitatie,sa stii ca o sa tin cont,la asa fat frumoasa si scumpa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink...de cirese,deja sunt in sevraj,vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Stii cum e,nu poti sa le ai pe toate,ca ar crapa lumea de ciuda,dar lasa ca o sa fie bine si atunci sa vezi cine o sa mai fie ca tine!Sa ai o seara placuta si-mi esti datoare cu o lingura de dulceatza,scuze nesimtirea,dar din fire sunt mai poftcios si nu se stie ce o sa se mai umfle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

va las,trec la aparat,clatitele sa curga....

+Quote Post
kryss_10
post Jun 22 2010, 08:32 PM
Post #940

Incurabil

Laur.... ma faci sa rosesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Te astept oricand (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:51 PM