![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bon, deci ai stat ieri ca sa faci dulceata sa aiba aia mica ce hlapaci de dimineata... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Foarte tare!
Cind imi face mister faze de-astea, eu intru in el ca-n brinza... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Fetelor este pentru toata lumea. Nu va mai suparati. Luati si voi altceva, sau faceti mai multa, si pentru ceilalti, ca doar sunt ai vostri si ii iubiti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Iar apoi a fost mancata pentru ca a fost buna, deci, trebuie sa te simti bine, si fericita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kryss. Nu parasesc pe nimeni. Am fost in oras, si cand am ajuns am intrat. E posibil sa-ti fi fost dor de mine, si sa-mi fi simtit lipsa mai mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Asa a zis si mama dar eu am facut-o doar pentru mine ca sa am mai mult timp ceva conform. Apoi sister primeste saptamanal cate 2-3 porcane de la bunici si prieteni. Ieri a venit cu un borcan de capsuni si unul de gogonele. Evident ca le-a mancat intr-o zi! De-asta ma atac! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca mie conform nu-mi da nimeni.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai... in cazul asta, ascunde-le!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Le gaseste! =))
Chiar, ea are glicemia foarte mica chiar si dupa ce mananca dulce. O fi asta cauza pentru care pofteste si mananca mai mult dulce decat altceva? |
|
|
![]()
|
|
N-am idee. Stiu doar ca atunci cind iti scade glicemia devii nervos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ooo, daaa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nu fi rea cu surioara ta. Te cred ca nu ti se da dulceturi, dar daca ii place nu ai ce-i face. Cumperi dublu, si faci triplu, sa faci si pentru ea. Si apoi pune-ti banii la comun si va cumparati impreuna, faceti impreuna daca intra in borcanele care le-ai pregatit pentru tine. Fructe sunt tot inainte. Daca vrei iti trimit si eu cateva kg de fructe, caci gemuri nu am facut niciodata. Asa, ca sa te impac, si sa nu o terorizezi pe sora ta, ca banuiesc ca e mai mica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
P.S. Iti trimit si borcane, si zahar, si linguri, si etichete. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) City!
E mai mica, da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lasa ca o pun la scos samburi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Gagici eu m-am apucat de facut clatite. Numai Laur e de vina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:02 AM |
|