![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se face ca niste mesaje primite de lao persoana care nu era in lista mea de prieteni nu au fost salvate de arhiva yahoo care este activata? Yahoo nu salveaza mesajele daca sunt de la alte persoane sau puteau fi trimise de pe alte aplicatii?
Sunt si alte aplicatii care pot trimite mesaje pe yahoo messenger? Care ar fi astea? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
meebo cred.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor vroiam sa va povestesc despre o experienta neplacuta prin care trece o prietena de a mea zilele astea, macar sa tragem noi ceva invataturi de minte din ea.
Fostul ei prieten a reusit cum-necum sa ii sparga contul de yahoo. Si fata, pentru ca locuieste in alta tara momentan, avea pe mail tot felul de discutii importante, poze personale si foarte personale, mailuri de intregistrare de pe alte site-uri, etc. Si nici macar nu mai are cum sa il recupereze pentru ca nu isi mai aminteste datele ce le-a dat la crearea contului sau probabil i le-a schimbat el intre timp. Si mitocanul s-a pus si si-a creat cont de hi5 acum de pe mailul ei, a postat poze luate de prin mail cu ea acolo, trimite mesaje la oameni din lista, o nebunie va dati seama. Asa ca faceti bine nu mai tineti pe mail chestii importante, fotografii si date pe care nu vreti sa le vada nimeni si puneti-va parole serioase. O parola super strong are urmatoarele caracteristinci : cel putin un caracter cu majuscule, are cel putin 7 caractere, contine cel putin un simbol, cel putin o cifra, nu are in ea o parte din userul de logare, nu e palindrom. Totusi f rar se intampla ca un hacker adevarat sa iti sparga contul de yahoo si atunci cat e de strong sau nu parola are mai putina importanta. Mai important e: sa nu dai tu parola la nimeni (doaaah), sa nu iti pui datele reale la inregistrare (ca sa nu ti se sparga contul cu metoda "forgot my password"), sa tii minte totusi datele cu care te-ai inregistrat in caz de ceva, sa nu te loghezi in mail de pe compul oricui (ca nu stii ce keyloggere are pe acolo), sa dai mereu sign out daca iti verifici mailul de pe compul altcuiva, sa debifezi optiunea "remember my password" cand folosesti messenger de pe compul altcuiva. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hehe, d'astea aveam eu pana acum 2 saptamani o parola de 23 de caractere si cu vreo cateva simboluri inserate. am schimbat-o ca si eu o greseam de cateva ori pana sa reusesc sa ma loghez si ma stresa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca poti pune ce parola vrei la yahoo mess, ca cei care sparg conturi nu afla parola ci o schimba. Daca stie sa iti raspunda la intrebarile de acolo, la sfarsit zice : tipe new password...deci e cam simplu zic eu.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am zis ca stiu unii care fac asta.
Poate ma ajuti Angel sa imi zici de unde schimb eu data de nastere, nu am gasit niciunde. eu inca nu am patit-o, dar vorba ta e bine sa imi iau masuri de precautie, mai ales ca daca uit parola nu stiu sa imi raspunde la date ca contul a fost facut de multi ani si cu date aiurea. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Problema e ca tampitii de la yahoo au schimbat politica de ceva vreme si nu mai poti sa iti schimbi direct din cont datele astea cum ar fi Date of Birth si intrebarea secreta. Intr-un fel e bine, daca iti uiti mailul deschis pe compul altcuiva nu iti poate schimba datele, intr-un fel e rau pentru ca daca nu mai stii cu ce date te-ai inregistrat nu iti mai poti schimba nici tu aceste date (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De fapt, acu observ ca mai nou data de nastere nu poate fi schimbata in nici un mod. Doar raspunsul la intrebarea secreta. Dar pt asta tre sa stii datele cu care te-ai inregistrat. Pentru schimbat intrebarea secreta, yahoo zice ca tre sa procedezi asa: To change or update your Password Question and Secret Answer, send an email to: my-login-request@yahoo-inc.com For security reasons, we request that you send this information from the Yahoo! Mail account associated with the Password Question and Secret Answer. For the Subject of the email, type: Password Question and Secret Answer. In the text of the email, include: * Your Yahoo! Mail ID. * The ZIP code you gave when you registered for the account (non-U.S. residents, please include country). * Your birthdate. * The alternate (non- Yahoo!) email address listed for your Yahoo! ID. * Your current Password Question and Secret Answer (exactly as you entered them at registration). * Your new Password Question and Secret Answer. Please Note: The punctuation, spelling, and spacing of your new Secret Answer are important. We copy the Secret Answer exactly as it appears in your email. When we've received and verified the above information, we'll notify you that the change has been made. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa-i de pe meebo poti intra pe yahoo, google, msn si inca 2 fara sa le ai instalate pe calc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 01:22 AM |
|