![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Stello la unele foto nu poti sa vezi multe ca e cam intuneric dar tortul ala imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si trandafirasul a iesit bine
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Jo-Anno te rog fara Stello.
Nu am un bec foarte eficient in bucatarie, si obisnuiesc sa gatesc spre seara, cand nu e foarte cald, cand se mai racoreste un pic, iar pozele trebuie sa le fac in acel moment, pentru ca in momentul urmator nu mai am la ce. Si atunci se intampla ca pozele care se vad mai bine sa fie facute pe lumina, ziua, cu soare, iar cele care nu se vad foarte clar sa fie facute seara, sau dupa-amiaza, cand nu am soare natural, si exista doar bec, care cum am spus nu este bun pentru facut poze, si repet, nici aparatul nu e foarte bun. Trandafirul nu l-am facut eu. Dar Orhideea din bomboane cu migdale am facut-o eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Floricelele din ananas nu ti-au placut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Observ ca-ti plac pastele foarte tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iti dau si eu o reteta simpla cu paste: castraveti murati taiati mititil si scursi bine de zeama, sunca de care-ti place taiata cubulete mici, maioneza (cam 3 linguri la 400g paste ), sare si piper dupa gust. Minunata! Sigur o sa-ti placa (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Asa este Teocris (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , imi plac foarte mult pastele, si toate modalitatile de a le gati. Multumesc pentru reteta, momentan nu am nici castraveti murati si nici sunca nu cred ca mai am, nici maioneza, dar cu prima ocazie pun in aplicare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Diana, no comment! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Corina, arata foarte bine si cartofii si costita! Cistystella, tortul, budinca si pastelee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cred ca sunt delicioase toate! Eu m-am apucat acum de facut crema de zahar ars (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oana, City , CT sau Stella. Te rog. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (daca Citystella e prea lung si incomod la scris)
Au fost delicioase toate, intr-adevar, se mananca imediat ce le fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu uita de poze, dupa executie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Te cred ca asa e si la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu uit de poze o sa fac dupa ce o scot de la frigider (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gata, am facut si poza! Nu se vede prea bine ca am facut-o cu telefonul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i987.photobucket.com/albums/ae359/oana1693/SP_A2130.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io nu am mancat niciodata in viata mea crema de zahar ars ... asta a ta arata mai mult ca flan
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Cat imi place crema de zahar ars (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Arata bine OaNa si sunt convinsa ca e buna!
|
|
|
![]()
|
|
Da-mi voie macar sa salivez Oana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:43 AM |
|