![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Vai Teo!!!!!!!!
Mama lui de ursulet,ce i-as manca urechile alea de frisca,m-as baga si la nasul lui de cioco!Esti damentziala la dulciuri! Micii aia,cu o bere rece,sevraj,am cadere de calciu,abia ma culeg in fata laptop-ului,noroc ca am tastatura impotriva lichidelor,ca balesc ca un mosulet de 80 la o gagica de 20! Stella dar e usor de facut Carbonara:fierbi spaghetele,neaparat spaghete,nu penne rigate,farfale sau alte feluri de pasta! Intr-o tigaie rumenesti pancetta afumicata in putin ulei de masline sau unt!Amesteci cu pastele fierte peste care adaugi ouale zbatute cu smantana si ceva condimente,lasi 2 minute pe foc sa se omogenizeze si apoi in farfurie peste care dai o ploaie, neaparat de parmezan sau parmigiano regiano sau grana padano nu cascavaluri sau alte branzeturi!Sper sa-ti fi fost de folos! This post has been edited by laur claudiu: Aug 19 2010, 01:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Claudiu stiu cum se face, stiu si cum se mananca, doar ca imi e frica sa nu fac omleta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Laure panceta afumicata? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
am prestat si io tort de morcovi (IMG:http://i74.photobucket.com/albums/i252/Sweety000/forums/tortdemorcovi.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Fetelor sunteti fenomenale (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
Jo, vreau si eu reteta de tort, nu am facut niciodata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io am facut dupa o reteta traditionala din scotia , dar am gasit reteta si in romana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) AICI e aproximativ la fel cu a mea doar ca eu am adaugat si putina nucsoara ( face o mare diferenta) morcovul trebuie ras pe razatoarea mica , nucile nu trebe sa fie caramelizate , merg si cele normale , 1/2 cana sos de ananas sau de mere (optional) asta nu era in reteta mea ...
spor la gatit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
A facut matusa mea prin alianta, o prajitura/tort de morcovi o nebunie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Multumesc Jo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i882.photobucket.com/albums/ac30/citystella_food/25%2019810%20Ficatei%20prajiti%20in%20ulei/IMGA0674.jpg) Ficatei prajiti in ulei (varianta cu blitz)
(IMG:http://i882.photobucket.com/albums/ac30/citystella_food/25%2019810%20Ficatei%20prajiti%20in%20ulei/IMGA0673.jpg) Ficatei prajiti in ulei (varianta fara blitz) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
City iti dau un pont:cand mai faci ficatei prajestei ft putin in ulei de masline si apoi caramelizeazai in miere de albine si cu putin piure de spanac,o sa ai o explozie de arome in gura!
Combinatia de ficatei sarati si cu dulcele de la miere de albine e damential!Pe cuvant,testat,facut,reteta furata de la restaurant,de aici din Italia! |
|
|
![]()
|
|
Iar eu cand te-am intrebat daca gatesti, te-ai facut ca ploua.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:05 PM |
|