![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai practic e umplutura de la chiftele. Amestecata cu miezul de la vinete. SI pusa in vinete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deci :carne tocata, sare, piper, ou, ceapa si usturoi, marar si patrunjel. Insa eu in chifetele pun si morcov si cartof ras si stors bine.
Ce pastrez si ce elimin de aici? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cred ca poti sa pui si morcov si cartof ras. Se mai pune miezu de la vanata. Tocat marunt.
Parea mai deosebita in carte la prima vedere, dar cand am citit exact asta e. A, mai zice acolo sa pui scorrtisoara. Dar nu vad sa se potriveasca. Eu la 2 vinete, am pus vreo 250 grame de carne tocata si restul de ingrediente cat sa iasa la gust. Daca esti draguta sa incropesti tu reteta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A, si in tava se pune niste ulei de masline pe fund. Aa, si se rade branza deasupra. Se lasa la cuptor juma de ora cu folie de aluminiu si eu am mai lasat.o inca vreo 20 de min fara. Dar cred ca mai mergea. Ca la codita acolo, vanata nu e facuta. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
La o emisiune de-asta culinara era o tipa de tot punea scortisoara... cam la orice. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inclusiv pe carne.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa va dezamagesc, insa scortisoara se foloseste la carne de vita, vitel, oaie si miel in tot bazinul mediteranean si in tarile arabe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O folosesc si eu cind fac sutzoukakia sau pastizio (carne de vitel). (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai da, asa zicea si ea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar mie tot mi se pare ciudat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu simti gustul de scortisoara deloc, Book. Se pune putin, d eobicei cam un virf de cutit. Scortisoara schimba intrucitva textura carnii, insa repet, gustul nu i se schimba deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, cum ii zice pe limba ei la reteta aia? |
|
|
![]()
|
|
Aha. Pai asa da. Mi se parea ciudat sa aiba carnea gust de scortisoara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
hai ca scriu reteta aici. Ok?
Melanzane alla cannella. 4 vinete mici 200g carne tocata 1 ceapa mica 3 catei de usturoi 1 ou patrunjel tocat 1/2 lingurita scortisoara praf sare si piper 150 g branza. Aici spune Manchego Nu stiu ce e aia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 125 ml ulei de masline Taiati vinetele in 2 pe lung, scoateti miezul si amestecati.l cu carnea tocata. Se amestesca si celelalte ingrediente cu carnea tocata. Umpleti vinetele cu umplutura rezultata si puneti deasupra branza proaspat rasa. Aici spune sa incalziti putin uleiul de masline din tava inainte sa puneti vinetele. Acoperti cu folie de aluminiu. Incalziti cuptorul la 200 si coaceti pt 30 de min cu folie si inca vreo 10 fara. Dupa cum am spus, eu am mai lasat vreo 20 fara, Am maibagat si de la mine in descriere, asa ca daca tu consideri, modifica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scuze ca am scris aici, dar nu merge bine netul si pica si nu am rabdare sa caut topicul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aaa cannella e scortisoara, deci practic eu nu am facut asta. Numele e pt ceva cu scortisoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Oct 17 2010, 09:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Numele e vinete cu scortisoara, m-am prins si io. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Manchego (officially Queso Manchego) is a cheese made in the La Mancha region of Spain from the milk of sheep of the Manchega breed. Saru` mina!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 06:11 AM |
|