IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa IV, Poze cu ce gatim
albinuza
post Oct 17 2010, 08:21 PM
Post #521


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 7,935
Joined: 9-December 05
From: Bra, Italia
Member No.: 56



Pai practic e umplutura de la chiftele. Amestecata cu miezul de la vinete. SI pusa in vinete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Oct 17 2010, 08:31 PM
Post #522


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Deci :carne tocata, sare, piper, ou, ceapa si usturoi, marar si patrunjel. Insa eu in chifetele pun si morcov si cartof ras si stors bine.
Ce pastrez si ce elimin de aici?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
albinuza
post Oct 17 2010, 08:35 PM
Post #523


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 7,935
Joined: 9-December 05
From: Bra, Italia
Member No.: 56



Cred ca poti sa pui si morcov si cartof ras. Se mai pune miezu de la vanata. Tocat marunt.
Parea mai deosebita in carte la prima vedere, dar cand am citit exact asta e. A, mai zice acolo sa pui scorrtisoara. Dar nu vad sa se potriveasca.
Eu la 2 vinete, am pus vreo 250 grame de carne tocata si restul de ingrediente cat sa iasa la gust.
Daca esti draguta sa incropesti tu reteta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A, si in tava se pune niste ulei de masline pe fund.
Aa, si se rade branza deasupra. Se lasa la cuptor juma de ora cu folie de aluminiu si eu am mai lasat.o inca vreo 20 de min fara.
Dar cred ca mai mergea. Ca la codita acolo, vanata nu e facuta.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Globetrotter
post Oct 17 2010, 08:38 PM
Post #524


Bookaholic
*******

Group: Administratori
Posts: 3,086
Joined: 25-February 09
From: Craiova
Member No.: 5,950



La o emisiune de-asta culinara era o tipa de tot punea scortisoara... cam la orice. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inclusiv pe carne.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Oct 17 2010, 09:03 PM
Post #525


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



O sa va dezamagesc, insa scortisoara se foloseste la carne de vita, vitel, oaie si miel in tot bazinul mediteranean si in tarile arabe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O folosesc si eu cind fac sutzoukakia sau pastizio (carne de vitel). (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Globetrotter
post Oct 17 2010, 09:06 PM
Post #526


Bookaholic
*******

Group: Administratori
Posts: 3,086
Joined: 25-February 09
From: Craiova
Member No.: 5,950



Pai da, asa zicea si ea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar mie tot mi se pare ciudat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Oct 17 2010, 09:10 PM
Post #527


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Nu simti gustul de scortisoara deloc, Book. Se pune putin, d eobicei cam un virf de cutit. Scortisoara schimba intrucitva textura carnii, insa repet, gustul nu i se schimba deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Albi, cum ii zice pe limba ei la reteta aia?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Globetrotter
post Oct 17 2010, 09:13 PM
Post #528


Bookaholic
*******

Group: Administratori
Posts: 3,086
Joined: 25-February 09
From: Craiova
Member No.: 5,950



Aha. Pai asa da. Mi se parea ciudat sa aiba carnea gust de scortisoara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
albinuza
post Oct 17 2010, 09:19 PM
Post #529


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 7,935
Joined: 9-December 05
From: Bra, Italia
Member No.: 56



hai ca scriu reteta aici. Ok?
Melanzane alla cannella.

4 vinete mici
200g carne tocata
1 ceapa mica
3 catei de usturoi
1 ou
patrunjel tocat
1/2 lingurita scortisoara praf
sare si piper
150 g branza. Aici spune Manchego Nu stiu ce e aia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
125 ml ulei de masline

Taiati vinetele in 2 pe lung, scoateti miezul si amestecati.l cu carnea tocata.
Se amestesca si celelalte ingrediente cu carnea tocata.
Umpleti vinetele cu umplutura rezultata si puneti deasupra branza proaspat rasa.
Aici spune sa incalziti putin uleiul de masline din tava inainte sa puneti vinetele. Acoperti cu folie de aluminiu.
Incalziti cuptorul la 200 si coaceti pt 30 de min cu folie si inca vreo 10 fara. Dupa cum am spus, eu am mai lasat vreo 20 fara,
Am maibagat si de la mine in descriere, asa ca daca tu consideri, modifica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Scuze ca am scris aici, dar nu merge bine netul si pica si nu am rabdare sa caut topicul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)



Aaa cannella e scortisoara, deci practic eu nu am facut asta. Numele e pt ceva cu scortisoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by albinuza: Oct 17 2010, 09:20 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Oct 17 2010, 09:22 PM
Post #530


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Numele e vinete cu scortisoara, m-am prins si io. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Manchego (officially Queso Manchego) is a cheese made in the La Mancha region of Spain from the milk of sheep of the Manchega breed.
Saru` mina!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

102 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 06:11 AM