![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Varza ta calita arata de-mi vine sa-mi infig furculita in monitor, Albi!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Nu-i nimic, e mai zemoasa.
Daca vrei poti sa o mai bagi la cuptor si dupa, nu-i nici un bai! Book, eu tot te astept si pe tine cu poze!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Wow, arata foarte bine varza calita! Si e faina asa mai zemoasa, numai bine de sters farfuria cu un dumicat de paine mmmm.....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu stiu de ce zice Albi ca mancarea ei nu arata bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pentru ca eu o gasesc foarte apetisanta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mie imi pare ca varza ta arata perfect, de ce mai trebuia lasata?
Diana (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ca nu are chiar gustul de varza calita. are mai mult gust de varza normala. Da e buna!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu spun ca nu arata bine mancarea in mod deosebit. Ci aranjamentul. Ca nu ma pricep... |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Diana ma lasi cu gura casca de fiecare data cand pui poze pe topicul asta. Sigur nu faci pozele intr-un restaurant de lux?
Albi felicitari pentru varza cu carnati arata foarte bine. Mi s-a facut pofta de o varza "A la Cluj" de numai numai... Momentan post o saptamana.... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu post- lu` domnu ieri i-am pus vrabioara pe gratar si azi l-am ametit cu omleta cu jumari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
peste la cuptor in sos de rosii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/Mancare/IMG_9564.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Mi-ai facut o foaaaaaaaame de lup! Arata bestial! Cum l-ai facut si din ce peste?
|
|
|
![]()
|
|
Din macrou. Taiat bucatele asa, da prin faina si prajit putin. Pus la scurs pe hartie.
Intr-o oala am calit 2 cepe taiate rondele, cu 2 catei de usturoi felii, pana cand au devenit transparenti asa.. dupa care am adaugat bulion amestecat cu vin rosu si condimente. Am pus si pestele, am lasat sa scada putin, dupa care 20 de min la cuptor:D E demential!!! Nu stiu sa spun cantitati. Ca si condimente am pus oregano, sare, piper, bulionul avea busioc. O frunca de dafin la fiert. Atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce ma fac io, ca nu gasesc macrou decent... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:15 PM |
|