![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#721
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Cat de bine arata toate! Nu stiu cum ai timp sa faci atatea chestii, parca ai face cate un meniu zilnic din care sa iti poti alege ce vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am gatit astazi niste pulpe de pui cu bere la cuptor si un piure de cartofi plus niste fursecuri cu gem incredibil de moi. Imi era teama ca or sa iasa tari, dupa experienta cu turta dulce. (IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/P1071764xcsdc.jpg) (IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/P1071772vcev.jpg) (IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/P1071780desw.jpg) |
|
|
![]()
Post
#722
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ha, cica io fac multe chestii iar tu prestezi si dulce... pai se poate? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ai lasat turta dulce prea mult sau era focul prea tare. La mine a iesit pufoasa si deloc uscata... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am in pregram tort cu cioco, praji si fipturici pentru miine.Dar, deocamdata, ma odihnesc pe canapea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) PS: Bagi, te rog, reteta la fursecii aia de arata bestial? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
Post
#723
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sigur. Ai nevoie de 150 gr unt, 200 gr faina, un ou, 50 gr zahar, 50 gr migdale, 50 gr alune de padure, un varf de cutin de scortisoara, o lingurita praf de copt, 3 linguri din gemul preferat si zahar pudra pentru ornat. Se freaca untul cu zahar, se pune oul si se amesteca. Se adauga apoi migdalele si alunele macinate. Se pune faina amestecata in prealabil cu praful de copt si varful de scortisoara. Se amesteca totul bine-bine pana se formeaza un aluat similar ca textura si culoare cu cel de turta dulce. Se da la frigider cam o ora. Aluatul de imparte in doua si se fac din jumate formele pline si din cealalta jumate formele cu gaura. Se dau la cuptor, pe randul de sus, la 180 de grade vreo 12 min. Formele pline se lasa la racit iar peste formele cu gaura se pudreaza zaharul cat sunt inca fierbinti. Se lasa toate la racit apoi se ung formele pline cu gem, lasand spatiu pana la marginea formei - acesta se va acoperi cu gem prin presarea formei cu gaura. Se lipesc si se servesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
PS. Mi-au iesit 18 fursecuri. This post has been edited by Laryss_A: Jan 7 2011, 08:58 PM |
|
|
![]()
Post
#724
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina!!!
Da io nu am forme cu gaura... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Las` ca ma descurc eu cumva... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
Post
#725
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Nici eu nu am, am folosit un dop de metal de la o fosta sticluta de vodka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Post
#726
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Votca nu am, insa gasesc eu vreun dop pe undeva.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa pun poze si eu spre seara la ce am mai prestat... Au iesit naspa: am crezut ca s-a utacit aparatul de fotografiat. M-am enervat si suparat rau de tot. Dupa care am intrebat daca s-a jucat careva cu el. Noroc ca mi-a trcuit prin bila sa il resetez. Cind colo, dupa resetare, a inceput sa scoata iar niste pozuliuci acceptabile... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#728
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dupa astea am primit reclamatii, ca "e cazul sa fac mincare normala, nu de-aia de fite"! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca am prestat: Varza calita cu ceafa de porc si vreo trei feluri de cirnati. Si mi-a venit mie o idee si am pus citeva feliute subtiri de clisa (sunca/slanina afumata aredeleneasca) Am pus in farfurie sa pozez, de mincat o sa maninc dupa ce imi fac mamaliga, ca am primit comanda pe pofta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/se.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/n.jpg) Placinta cu brinza : dintr-o tava a mai ramas cit vedeti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/k.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/l.jpg) |
|
|
![]()
Post
#729
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Di, nu stai locului o clipa bag de seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Sunt foarte misto toate dar in mod deosebit as vrea sa te intreb de placinta cu branza cum o faci si tarta cu kiwi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Revin si eu mai tarziu cu ce am bucatarit astazi, fug intr-o vizita.
|
|
|
![]()
Post
#730
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba asta e ce am facut vineri si simbata, ca de luni pina joi nu am gatit absolut deloc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa iti scriu mai spre seara sau miine cum e cu placinta (e foarte subtire foaia, sa stii!) si de la prajitura. Nu e tarta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E o foaie mai marisoara dintr-o natie de pandispan rapid taiata in doua. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:13 PM |
|