![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Bravo fetelor! Mi-e o foame de lup, deh... daca azi nu am mancat decat 3 sand. toata ziua.. asa imi trebuie.
Felicitari! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
M-ati ucis cu sange rece nu alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Stiam eu de ce nu prea intru pe la topicul asta. Diana, fie-ti mila de noi si da-ne reteta la tortul cu ciocolata, caramel si cafea ca arata bestial. Poate ma indur si-l fac si eu o data. Imi ploua in gura (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am pus reteta de Tort rustic cu caramel, cafea si ciocolata.
Larry, sper sa reusesc deseara sa o pun si pe cea de placinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Bine, eu astept cuminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Apropo, am citit reteta de tort, in primul rand felicitari fiindca iti apartine, in al doilea rand mi se pare ca nu-i de nivelul meu inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Cred ca mi-as prinde rau urechile.
Pana una-alta, ceva mai simplut - crema de mazare. (IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/P1121837swdqaw.jpg) (IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/P1121846sxax.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba sa stii insa ca nu e asa de complicata... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Imi place supa-crema de mazare pe care ai facut-o la nebunie! Ce ai pus in ea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ceapa, putina vegeta, putin ulei de masline si mazare. Am "dichisit-o" cu piper de mai multe culori, rosii si usturoi confiat si busuioc. Desi mazare mananc, cu cremele nu ma impac deloc insa aveam o conserva si am zis sa incerc. Chiar a iesit gustoasa, nu mai zic ca e gata in max 15 min.
|
|
|
![]()
|
|
M-ai facut curioasa... O sa imi iau o conserva de mazare azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Saru` mina!
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am avut o conserva Bonduelle din aia medie, vreo 250 gr (dupa scurgerea lichidului) de mazare, si o ceapa mica (au iesit fix 2 portii). Pui o lingura de ulei intr-o craticioara, calesti putin ceapa tocata, apoi pui mazarea si o cana-doua de apa cu vegeta si piper. Lasi sa fiarba cateva minute, apoi lasi nitel sa se raceasca si bagi la blender (cu tot cu zeama, in functie de cat de lichida vrei sa fie). Cum nu posed blender am facut-o cu mixerul pentru legume. Rosii cu usturoi si busuioc aveam de-a gata. Sper sa iti placa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pentru a diversifica putin gustul mai poti pune si un morcov, sau poti lua direct o conserva Bonduelle cu mazare si morcovi.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Danke! Acus' citesc!
This post has been edited by Laryss_A: Jan 12 2011, 08:14 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:46 PM |
|