![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Din pacate mie nu-mi plac ciresele si visinele, pentru ca eu sunt carnivora doar la animale moarte. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Asa ca doar poftesc. Si eventual mananc doar aluatul insiropat, pandispanul in prealabil, nu si fructele. M-ai refuzat. Te tin minte. Te vad eu cand ai sa cersesti cand am sa pun poze. La mine se termina in urmatoarea jumatate de ora totul. Asa ca doar poze pot sa-ti ofer. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Din pacate mie nu-mi plac ciresele si visinele, pentru ca eu sunt carnivora doar la animale moarte. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa ca doar poftesc. Si eventual mananc doar aluatul insiropat, pandispanul in prealabil, nu si fructele. M-ai refuzat. Te tin minte. Chiar s-a terminat .. miercuri, joi, vineri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai daca nu-ti plac ciresele si visinele, de ce poftesti (eventual) la pandispan? Hai cu prajitura ta ca e weekend si ai timp. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Am spus eu ca ma razbun pe voi, ca ma tineti cu inima in gat, si salivand, de am facut lac, prin camera. Dar ma razbun eu alta data. In week-end petrec. Poate v-or fi acolo prajituri. Dar gasesc eu moment, intr-o zi pe lumina, sa-mi iasa si pozele mai luminoase. Si va arat eu voua. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Uite ma gandeam la o placinta de branza, sau papanasi cu smantana, sau papanasi din aceia cu zahar. Sau coltunasi. Nu ma las asa usor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Poftesc, la pandispan insiropat de fructe, cum sa nu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A si sa nu uit, cand ma apuc eu de gatit, nu imi ajunge un singur fel de mancare, asa ca v-ati pus rau cu mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
City, vor fi, voi face, voi scrie, vor cinta, vom pleca...samd ... Te rrrrrrrrroooooooooooooooooooog! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bine, am sa scriu asa de acum inainte, aici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai asa e corect, City (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ei Diana, e corect ce crezi ca e corect. Si pana la urma nici ceea ce crezi ca e corect uneori nu e corect. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te contrazic toate cartile de limba romana (gramatica). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inclusiv cea a Academei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
ce de smantana la ciuperci , nu stiam ca se pune asa multa ..
imi plac pizele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:51 AM |
|