![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Breee, Di, (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) ce vorba-i asta?! Ma faci sa ma simt prost si sa nu mai pun nimica (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Toate-s faine, ale tuturor, cu poze sau fara! Si cine nu-i strain de bucatarie stie ca nu-i munca usoara, indiferent de poze, tot munca aia o depui si deci asta trebuie apreciat. Daruirea pentru ceilalti si pentru sine a unor bucate pentru care te-ai muncit. Sunt sigura ca stii de 10000 de ori mai multe chestii in bucatarie decat mine, fie si luandu-ma numai dupa criteriul experientei de viata! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Breee, io am zis asta ca e adevarat! Departe de mine alte ginduri!!!!!! Pozele si mincarurile tale is arta curata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Las' Diana, ca nici cu tine nu mi-e rusine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De cate ori am balit io, cand ti-am vazut frumusete de bucate pe topicul asta... Vorba Larysei, la cata experienta ai tu cu gatitu'...
Eu una, apreciez operele culinare ale tuturor celor care posteaza pe topic, nu doar dupa cum arata, ci si dupa cat de complicate mi se par unele retele si dupa cat timp de preparare necesita. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Intr-un cuvant, "va bat" pe toate, ca ma faceti sa balesc de numa. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Toate arata absolut superb! Pur si simplu nu mai am cuvinte!
Lary, cum a fost tarta de lamiie? Am vazut si eu reteta in good food, insa am avut reticente, nu stiam cum o sa reactioneze al meu la crema de lamiie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 16-February 11 Member No.: 9,861 ![]() |
Larisa arata mortal, mai ales prajitura aceea rasturnata.
Gasesc retetele pe blogul tau? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) merci de atatea vorbe frumoase! Cat despre tarta cu lamaie, eu una ti-o recomand, este foarte-foarte buna! Dulceata laptelui condensat "taie" din acreala lamaii exact cat trebuie. Insa eu am modificat reteta si in loc de 200 ml suc de lamaie am pus doar 150. Cred ca cu 200 ar fi fost prea acra totusi.
Katyella, multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si da, toate retetele le poti gasi pe blog. P.S Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru reteta aia de placinta cu carne de ne-ai dat-o, am incercat-o ieri, dupa ce descarc pozele vin sa vi-o arat, a iesit tare buna, am avut musafiri si a fost foarte apreciata. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 16-February 11 Member No.: 9,861 ![]() |
Breeee, ne faci sa murim aici! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu tin post lunea, miercurea si vinerea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce e cu carne e pentru printul consort. (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif) Diana cum faci pastrama? Am mai auzit pe la tara la bunica si am gustat o singura data, mi-a placut mult |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Lary sa va fie de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De poze ce sa mai zic? Mortale! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Katyella, reteta de pastrama este in site.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:20 AM |
|