![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Didilica, plssss pune linkul :)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Cata iti trimit un privat cu siteul clinicii lui.Sa nu fie vreun bai ca ii postez aici.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mda...apropos de sani...si eu ii am mari dar nu foarte...ma rog...masura mare, cupa C eventual D. Am aceeasi problema cand merg sa-mi iau un sutien...disper si eu si disper si vanzatoarea. >:(
In ceea ce o priveshte pe Flory...ei bine...chiar ii are mari, adica FOARTE mari :o Ea chiar are nevoie de operatie si apoi este foarte jenant...eu shtiu ca ii aud pe barbati cand comenteaza :- :- :- PS: Bogdan...tie iti convine dar ii cari tu in spate? Ce ai zice daca ti le-ar pune pe fatza? :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hahaha Innvi in palaria mea si aici ai aparut? :)
Cata tzuca daca ii asa mare baiul atunci la strans bani si la operatie de micsorare cu fata. Mah la cupa D sani mari?Si atunci eu sa ma arunc de la etaj ca am cupa E? Da, si eu am fost complexata si m-am enervat de multe ori.Daca ar fi fost insa baiul f f mare clar as fi luat directia clinicii lui Bratu(si ma gandesc ca poate la un moment dat in viata asta o sa iau o decizie de genul asta)...Exista solutii pentru complexele acestea duse in extreme zic eu. :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Mersi Ariana,dar nu am "venit " aici ca sa cersesc bani si nici pt a-si fi o complexata :P nici decum,ci...pt ca nevoie de niste sfaturi si crede-ma ca tu nu ai sanii nici macar pe jumatate cat ai mei. a si ... te rog sa nu ma intelegi gresit.
Multumesc pt atentia acordata. :floricele: :floricele: :floricele: iiibogdan Re: Ce sa fac? Am sanii mari. « Raspundeti #22 : January 24, 2006, 04:47:26 PM » -------------------------------------------------------------------------------- Mie imi convine Asa deci ...iti convine, ne vedem noi si atunci nu cred ca o sa-ti mai convina, nu crezi? :-* SI mai astept berea aia mult,sau trece si anul asta,daca stau sa ma gandesc mai bine...vreau o cu totul altceva, sti tu ce... :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Flory, Ari cred ca s-a referit la faptul ca va trebui sa faci niste eforturi sa pui niste bani de-o parte ca sa rezolvi problema.
Trebuie sa stii ca nu cred ca s-a gindit cineva ca ai venit sa ceri si mai trebuie sa stii ca noi sintem aici si iti oferim tot suportul: iti stam alaturi, si la bine si la greu! :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Floricico, nu te supara...shtim ca nu ai nevoie sa ceri :)
:-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
in cazul in care problema este intr-adevar de sanatate (spui cate deranjeaza la spate), trebuie sa fii vazuta d e un medic, sa vezi daca ai ceva probleme la coloana, daca necesiti un tratament anume, poate numa' bai de sulf sau gimnastica medicala sau, de ce nu, pur si simplu gimnastica pentru intarirea muskilor spatelui.asta in cazul in care nu doresti o modificare a sanilor, cum ti-a fost sugerata.nu stiu amanunte despre operatiile la sani, dar din ce am citi, mi se apr periculoase (in cazul in care e vorba numai de un complex).
apoi, da-na mai multe amanunte:durerile de cand le ai?in general, sanii mari au persoanele cu o constitutie mai robusta, rar intalnesti o persoana silfida, la 45 de file cu cupa E.... ai slabit brusc si acum, dupa pierderea kilogramelor nedorite a aparut discomfortul? ai mai avut asemenea dureri si in timpul adolescentei, eventual la sfarsitul adolescentei? |
|
|
![]()
|
|
Flory imi pare rau ca ai inteles gresit ceea ce am spus eu.
Spuneam si la topicul despre operatii estetice...am cunoscut oameni care au avut complexe mari si au trecut peste ele cu ajutorul unei astfel de operatie. Stiu ce inseamna sa ai complexe din cauza sanilor mari(am 50 de kile si cupa E...cum a spus elle sunt o raritate,nu ma consider insa diforma).Problema e ca depinde f mult si de partenerul tau.Din fericire eu am avut si am langa mine oameni care ma fac sa am o atitudine ok fata de acest lucru. O operatie la medicul Bratu costa si repet ce au mai spus si fetele nu sunt cele mai agreabile operatii,am o colega care s-a interesat.Daca as avea bani la discretie si luxul de a-mi permite sa am timp sa ma refac dupa oepratie cum trebuie nu as ezita o secunda.Insa lumea din jurul meu m-a facut sa ma accept asa cum sunt si sa gasesc in defectul asta si parti bune. I-am trimis catalinei siteul clinicii lui. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Flory pe mine m-ai pus rau pe ganduri . Daca tu zici ca Ariana nu ii are nici pe jumatate cat ai tai inseamna ca e intr-adevar ceva ce nu am mai vazut ....pt ca Ariana ii are Foooooarte mari .
Vreau sa te intreb daca in rest esti ok ......adica ceva dozzari hormonale ai facut? Nu cumva problema asta deriva din alta problema? E mostenire genetica ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:00 AM |
|