![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 12-December 05 Member No.: 94 ![]() |
Ariana si eu vreau seitul doctorului, :floricele:
sunt curioasa cum arata niste sani dupa lifting... ...poti sa ne dai niste detalii, ce a aflat cunostinta ta cand s-a interesat de asta...cam cat cost si...altele? Flory, poti sa ne zici cam ce dimensiuni ai? Inaltime, kg si circumferinta pieptului? Si niste floricele pt.tine :floricele: ca stiu cum e... nu neaparat ca as avea si eu sanii mari(in opinia mea) ci pt. ca am o prietena mai mignona care are aceleasi probleme si...nu ii e chiar asa de bine.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Auzi la angelu :) !Ar trebui sa ma arunc de la etaj acum.
Revin la subiect...Nu mi-e deloc lejer sa vorbesc detaliat.Povesteam cu elleni si a spus o chestiutza f ok :important e sa te accepti pe tine dincolo de orice.Ma gandesc la problema asta cred ca daca eram obsedata cu adevarat intr-adevar as fi pus bani la ciorap si as fi ajuns pe mana lui Bratu.Repet...am avut parteneri si patanii in viata asta care nu m-au facut sa ma simt hidoasa ba dimpotriva.Imi place in momentul in care reusesc sa imi pastrez greutatea sub control sa port bluze sau camasi care sa imi puna sanii in evidenta... La 18 ani mi-am facut un tatoo pe umar in ideea ca eu oricum niciodata nu o sa port rochitze cu bretele pana intr-acolo era complexul .Pe la 20 de ani aveam 1.67m si 60 de kilograme...mingiutza.A fost o vointa slabitul si incet ,incet depasirea complexului. E drept ca repet eu niciodata nu am avut dureri de spate insa intotdeauna am evitat sa fug dupa autobuz :).... Flory nu stiu daca ai inteles ceva din toata polologhia mea... Libe colega mea a fost la o consultatie la Bratu anul trecut prin primavara din cate imi amintesc operatia ar fi fost in jur de 800 de euro.Am sa o intreb maine.O alta cunostinta mi-a povestit de cineva care a facut operatie de micsorare si a avut f multe de indurat iar cicatricile sunt nasoale.Stiu ca e recomadat sa faci operatia de micsorare dupa ce ai bebe(cred ca am mai spus asta).Iti trimit privt cu siteul. Pana la urma sanatatea e pe primul plan.Fiecre din noi ne-am dori sani faini,fund bombat ,abdomen plat si cate si mai cate.Dar fara sanatatea totul se duce si mai e si personalitatea noastra... Pupici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ari, da' de ce nu pui site-ul pe forum?k vreau sa vad si neshte sani beton-perfecti si funduletze bombate...sau asta nu face si fundu' bombat?
hai, pls...cere dezlegare de la cine trebe, si pune-l aici, sa vedem si noi...ce atata secrete, ca doar nu-i faci reclama lu' Bratu?auzi tu, da' macar te plateste pentru reclama, sau asa pe d'a moak o faci? :-* un pupic pentur ari :-* un puic pentru Flory de incurajare :-* si inca un pupic pentru fetele cu "dotari" :-* :-* si 2 pupici pentru cele care vor cate o juma din ce au fetele de mai sus :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bai, va spun eu (SI SPER SA NU-MI IAU BATAIE) Flori are nishte sani imensi! Eu m-am obisnuit cu ea insa restul, cei ce o vad pentru prima data raman.... :o Pe cuvant de onoare. Sunt atat de mari si de grei incat bretele de la sutien au sapat santzuri in umeri...are dureri de spate si de ceafa..imaginati-va sa cari pe spate si pe piept vreo 8 kg. de sani! :o Sper numai sa nu exagerez...deshi nu cred :(
Pot sa va spun ca ea chiar sufera din aceasta cauza insa prietenul ei si viitorul sotz (SPER sa se hotarasca odata :D ) nu are nici o problema... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 12-December 05 Member No.: 94 ![]() |
Pup U back elle_ni :-*
Mersi pentru detalii Ariana...dar n-am primit nici un mesaj personal... sau nu stiu eu sa-l citesc, nu-l vad nici unde :o Hai ma...8 kg? E cu adevarat o problema sa te apese asa pe umeri... :( Nu stiu ce e de facut...singura varianta e operatia... pentru noi nu exista creme si chestii din marar ca pentru cele care vor mai mult...volum... :'( Eventual Flory daca ai si ceva kg in plus, poate daca slabesti se mai duce si putin din ei... ??? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Eventual Flory daca ai si ceva kg in plus, poate daca slabesti se mai duce si putin din ei... ??? nu e o idee prea stralucita...daca slabeste, sanii i se vor lasa, iar greutatea lor nu va fi considerabil scazuta...deci,mai bine ceva sport, pentru intarirea musculaturii si...daca este intr-adevar un caz disperat (atat din considerente fizice cat si psihice), cel mai indicat ar fi sa consulte un medic sub observatia caruia sa urmeze niste indicatii precise, niste analize, in urma carora sa se constate daca pacienta are vreun dezechilibru sau nu si, eventual o operatie estetica pentur a inlatura acest complex si discomfort totodata.... |
|
|
![]()
|
|
Of course, elle_ni, neaparat sport, ai dreptate...! Asta chiar si daca n-are kg.in plus...sanii trebuie intretinuti, gravitatia isi va spune cuvantul :( mai devreme sau mai tarziu...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Libeeeee mii de scuze...hai cpostez aici adresa siteului daca ma trage cineva de urechi asta e!
www.brol.ro Imi cer scuze ,in perioada asta sunt destul de ocupata si aeriana...asa ca sa ma trageti de urechi daca uit ceva. :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Flory, Ari cred ca s-a referit la faptul ca va trebui sa faci niste eforturi sa pui niste bani de-o parte ca sa rezolvi problema.
Trebuie sa stii ca nu cred ca s-a gindit cineva ca ai venit sa ceri si mai trebuie sa stii ca noi sintem aici si iti oferim tot suportul: iti stam alaturi, si la bine si la greu! ;) Scuze...dar io am inteles cu totul altceva, oricum acum nu mai are nici o importanta. Multumesc Diana pt ca imi esti alaturi .astept in continuare sfaturi din partea ta si a celorlalti. va pup pe toti si pe toate ;) :-* :-* :-* poi, da-na mai multe amanunte:durerile de cand le ai?in general, sanii mari au persoanele cu o constitutie mai robusta, rar intalnesti o persoana silfida, la 45 de file cu cupa E.... ai slabit brusc si acum, dupa pierderea kilogramelor nedorite a aparut discomfortul? ai mai avut asemenea dureri si in timpul adolescentei, eventual la sfarsitul adolescentei? Raspuns: Ma gandesc Durerile de spate le am oricand ,dar mai ales atunci cand stau o perioada mai mare in picioare, si intradevar sunt o persoana mai solida (va dati seama,daca ieram o persoana silfida ca-mi trebuia o roaba ca sa le pot duce Cheesy) Si in perioada adolescentei am avut aceasta problema... din pacate Undecided te pupic Kiss |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am citit toate mesajela voastre , si nu-mi vine sa cred cat de multa lume ma sustine. :aplauze:
Daca am fost un pic rautacioasa va rog sa ma ierta-ti , o sa i-au in calcul toate sfaturile voastre si am sa va tin la curent :) promit ca o sa ma duc la doctor ,la un control ;) apropos,ceea ce a declarat Cata e adevarat...din pacate pt mine :( :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* pt toti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:23 AM |
|