IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce sa fac? Am sanii mari.
Ariana
post Jan 27 2006, 06:50 PM
Post #41

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Pupici Flory...ma bucura faptul ca nu mai esti supa.
Eu zic sa nu te necajesti cu atat mai mult cu cat ai langa tine un barbat care te sustine si te iubeste.Sunt atatea femei perfecte la care capitolul asta e undeva sub cota 0...:)
Sa imi spui daca vrei sa ma interesez la clinica lui Bratu.
Cunosc o tipa care si-a pus silicoane acolo dar nu pot sa o intreb pt ca e subiect tabu.Pot doar sa iti spun care megasani de cand s-a operat.Dar pot suna la ei sa cer mai multe informatii.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 27 2006, 07:45 PM
Post #42

Musafir

ariana, nu te supara dar acum am citit, tu ai 50 kg??? :o :o :o :o  :( ?? ca eu am 56 deja si ce pot spune la sutien ...nu comentez cred ca am A minus(daca exista :fluierat: ) :'( :'(

+Quote Post
angeldust
post Jan 27 2006, 08:58 PM
Post #43

Musafir

bebi_mic mama stai linistita ca tu nici nu esti pe deplin crescuta ca sa zic asa . Acuma probabil n-o sa ajungi la dimensiunile Arianei dar stai calma ca pana la 20 de ani te tot dezvolti.

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 27 2006, 09:05 PM
Post #44

Musafir

:''( pai da dar am colege cu sanii mai mari ca mama :'( eu de ce n-am??????????? si mai voiam sa intreb ceva, e adevarat ca daca incepi viata sexuala se dezvolta sanii??

+Quote Post
Ariana
post Jan 27 2006, 09:49 PM
Post #45

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Bebe te bat :)...stai calma ca pana la 22 de ani or sa iti creasca sanii...si nu jindui la cupa E pt ca nu e fain.:)
Important e sa te simti bine tu cu tine...chiar nu conteaza sanii...cand aveam 60 de kilograme mama cat imi doream sa am 50 si imi imaginam ca daca as avea 50 de kg toate problemele mele or sa fie rezolvate si o sa fiu cea mai fericita din lume....acum am 50 sunt happy dar nu pentru ca am 50 de kg :) Cand am cazut in primul an la arhitectura mi-am spus "Doamne da sa intru la arhitectura,o sa fiu cel mai fericit om din lume! :)...am intrat dar nu asta m-a facut fericita...cu tenul "Tot ce mi-as dori sa am un ten perfect!"...am avut ten perfect,50 de kilograme la un moment dat dar eram cel mai nefericit om din lume pt ca traiam la vremea aia o poveste nefericita de dragoste.
Acum am 50 de kg,cate un elefant(cosh) ici-colea(si fac o drama din asta),profesional sunt ok,m-am mai impacat si cu sanii mei :) si ce e mai important am oameni faini langa mine si constientizez prezenta lor in viata mea...
Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun.Nu vreau sa interpretezi totul ca pe o morala ieftina de pe piedestalul celor 28 de ani ai mei...daca o sa am o fetita asta o sa o invat :sa aiba incredere in ea.E cel mai important lucru.Daca ai complexe pleci cu ele in viata se vad si esti vulnerabil.Sper din tot sufletul ca m-ai inteles.
Pupici!

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 28 2006, 12:43 AM
Post #46

Musafir

:D :-* :pupaceala: da te-am inteles  ::) pana o sa ai tu o fetita invata-ma pe mine sa am incredere in mine ;) vb pe mess.  :-* :-*

+Quote Post
angeldust
post Jan 28 2006, 10:08 AM
Post #47

Musafir

si mai voiam sa intreb ceva, e adevarat ca daca incepi viata sexuala se dezvolta sanii??

NU

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 28 2006, 09:58 PM
Post #48

Musafir

:-*multumesc pentru raspuns.  :pupaceala: :pupaceala:

+Quote Post
Flory24
post Jan 29 2006, 09:51 AM
Post #49

Tratabil
**

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 156

:) Ariana, daca  ai posibilitate sa-mi oferi mai multe informatii despre clinica lui Bratu am sa te rog s-o faci, cu lux de amanunte ,daca se poate  :P.
Eventual, daca nu se poate posta aci, trimite-mi pe adresa de mail :-*,astept sa vad cu aproximatie un scor,poate ma vezi  :o :o :o cu ochii ca la melc. Te pup :-*

si ... un buchet de flori din partea mea pt tine Ariana  :floricele:

Bebe_mic ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca.  :) ( sanii mari nu-i nici o afacere, din contra), nu stiu exact ce varsta ai, dar din mesajele anterioare am inteles ca nu ai avea o varsta prea mare ,asa ca... lasa totul in seama mamei naturii.  :-* :-* :-*

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 29 2006, 02:01 PM
Post #50

Musafir

:( eu nu vreau sa am sanii mari...foarte mari... vreau sa am sani normali dar ai mei sunt chiar prea mici zic eu pentru varsta, inaltimea si greutatea mea  :'( :'(

+Quote Post

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:39 AM