IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
> Ce sa fac? Am sanii mari.
Ariana
post Jan 29 2006, 03:18 PM
Post #51

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Bebi si eu vreau sa arat ca Sharon Stone peste ani...
Esti in crestere sanii se dezvolta.Hai sa respectam subiectul acestui topic unde problema este "sanii mari".
Flory daca vrei putem pove pe mess si eventual am sa sun eu la Brol sa vedem ce informatii ne pot da cei de acolo.  :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 29 2006, 04:08 PM
Post #52

Musafir

:-[ imi pare rau, nu a fost intentia mea sa ajung altundeva. :'(

+Quote Post
catalina77
post Jan 30 2006, 09:21 AM
Post #53

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 54

:offtopic:

Bebi_mic...shtii ce facea Flory cand era copila, la vreo 12-13 ani cand se juca cu prietenele ei? Isi punea vata in sutien...ii era frica ca nu o sa aiba niciodata sani destul de mari. :morideris: Asa ca ...atentie la ce iti doresti. :morideris:

+Quote Post
andreeat
post Feb 13 2006, 12:13 AM
Post #54

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 213

am si eu o problema si nu stiu cui s cer ajutorul,asa k apelez la voi;eu am 17 ani iar dimensiunea sanilor nu ar fi o problema...sunt cat de cat multumita.problema este alta:unul este mai mare si altul mai mic,iar diferenta este chiar mare,vizibila :'(am auzit tot felul de variante k sunt in crestere,dar totusi nu mai apare nici o modificare la marime...unul ramane mai mare si celalalt mai mic.m-am gandit k poate dreptul este mai mic pt k eu dorm mereu pe partea dreapta si poate a fost impiedicata cresterea lui,dar sincer chiar nu stiu.... :'(

si as vrea sa va mai intreb dak este vreo problema pt sani dak dorm pe ei(p burta,cu fata in jos),se turtesc?
  si astept raspunsurile voastre pt k chiar e deja un comlpex :- :'(

+Quote Post
Ariana
post Feb 14 2006, 09:49 PM
Post #55

Membru de Onoare

Multi inainte...ai o varsta frumoasa!
Intotdeauna exista diferenta intre partea stanga si partea dreapta a corpului ,mai mult sau mai putin vizibila din cate stiu eu(daca te studiezi cu atentie ai sa sesizezi si alte diferente).Si eu tin minte ca am tot citit ca nu e bine pentru sani sa dormi pe burta.La chestiuta cu dormitul pe partea drepta chiar nu stiu ce sa iti raspund.
Un sfat iti dau din tot sufletul...sa iti infrangi orice complex,sa nu il lasi sa iti domine sufletul pentru ca (repet si scuze pentru asta) aceste complexe te vad si te fac mai slaba in fata oamenilor.
Poate iti ofera si altcineva un raspuns mai exact.  :-*

+Quote Post
andreeat
post Feb 14 2006, 11:01 PM
Post #56

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 213

multumesc pt raspuns... e totusi o incurajare si in acelasi timp e putzin linistitor pt k imi cam faceam griji 10x :-*

+Quote Post
esha
post Jun 16 2007, 04:15 PM
Post #57

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,812

Flory, pe bune vorbind acum, cred ca ar fi cazul sa faci ceva sport, ... Dar pe bune bucurate de ei, sau daca nu.. da-mi si mie putin din ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in rest inceraca sa nu porti gentile care sunt acum la moda, adica cele supradimensionate ( pt produc devieri ale axului coloanei vertebrale) ahhh si nici rucsac din ala cu o singura bretea...

In rest.. multi pupici (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jun 22 2007, 02:40 PM
Post #58

Membru de Onoare

Esha crede-ma ca daca esti de la pe la cupa D in sus poti sa faci sport de sa iti iasa pe nas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre genti supradimensionate cred ca iti dai seama ca noua cele dotate mai asta ne lipseste! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa ce avem dotarea la purtator daca ne mai luam si o ditamai geanta alea ni-s.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Flori iti scriu pm...

+Quote Post
Diana.
post Jun 22 2007, 02:44 PM
Post #59

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Trimite-i mail, flori nu a mai intrat din 18 Apr 2006... nu cred ca o sa il vada.

+Quote Post

6 Pages V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 04:06 AM