![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bebi si eu vreau sa arat ca Sharon Stone peste ani...
Esti in crestere sanii se dezvolta.Hai sa respectam subiectul acestui topic unde problema este "sanii mari". Flory daca vrei putem pove pe mess si eventual am sa sun eu la Brol sa vedem ce informatii ne pot da cei de acolo. :-* |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:-[ imi pare rau, nu a fost intentia mea sa ajung altundeva. :'(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:offtopic:
Bebi_mic...shtii ce facea Flory cand era copila, la vreo 12-13 ani cand se juca cu prietenele ei? Isi punea vata in sutien...ii era frica ca nu o sa aiba niciodata sani destul de mari. :morideris: Asa ca ...atentie la ce iti doresti. :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-February 06 Member No.: 213 ![]() |
am si eu o problema si nu stiu cui s cer ajutorul,asa k apelez la voi;eu am 17 ani iar dimensiunea sanilor nu ar fi o problema...sunt cat de cat multumita.problema este alta:unul este mai mare si altul mai mic,iar diferenta este chiar mare,vizibila :'(am auzit tot felul de variante k sunt in crestere,dar totusi nu mai apare nici o modificare la marime...unul ramane mai mare si celalalt mai mic.m-am gandit k poate dreptul este mai mic pt k eu dorm mereu pe partea dreapta si poate a fost impiedicata cresterea lui,dar sincer chiar nu stiu.... :'(
si as vrea sa va mai intreb dak este vreo problema pt sani dak dorm pe ei(p burta,cu fata in jos),se turtesc? si astept raspunsurile voastre pt k chiar e deja un comlpex :- :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Multi inainte...ai o varsta frumoasa!
Intotdeauna exista diferenta intre partea stanga si partea dreapta a corpului ,mai mult sau mai putin vizibila din cate stiu eu(daca te studiezi cu atentie ai sa sesizezi si alte diferente).Si eu tin minte ca am tot citit ca nu e bine pentru sani sa dormi pe burta.La chestiuta cu dormitul pe partea drepta chiar nu stiu ce sa iti raspund. Un sfat iti dau din tot sufletul...sa iti infrangi orice complex,sa nu il lasi sa iti domine sufletul pentru ca (repet si scuze pentru asta) aceste complexe te vad si te fac mai slaba in fata oamenilor. Poate iti ofera si altcineva un raspuns mai exact. :-* |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-February 06 Member No.: 213 ![]() |
multumesc pt raspuns... e totusi o incurajare si in acelasi timp e putzin linistitor pt k imi cam faceam griji 10x :-*
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 16-June 07 Member No.: 1,812 ![]() |
Flory, pe bune vorbind acum, cred ca ar fi cazul sa faci ceva sport, ... Dar pe bune bucurate de ei, sau daca nu.. da-mi si mie putin din ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in rest inceraca sa nu porti gentile care sunt acum la moda, adica cele supradimensionate ( pt produc devieri ale axului coloanei vertebrale) ahhh si nici rucsac din ala cu o singura bretea...
In rest.. multi pupici (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
Esha crede-ma ca daca esti de la pe la cupa D in sus poti sa faci sport de sa iti iasa pe nas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre genti supradimensionate cred ca iti dai seama ca noua cele dotate mai asta ne lipseste! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa ce avem dotarea la purtator daca ne mai luam si o ditamai geanta alea ni-s.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Flori iti scriu pm... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trimite-i mail, flori nu a mai intrat din 18 Apr 2006... nu cred ca o sa il vada.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:06 AM |
|