![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Buna dimineata!
Vreau sa sterg o postare sau mai bine spus cateva randuri. Maat, ma poti ajuta? La topicul "Comenzi cosmetice de pe situ-uri straine" - pag 28, am lasat cate magazine virtuale si ma gandeam ca e cazul sa le sterg acum (fetele cred ca au notat daca le-a interesat) pentru ca le salvasem cand era logata. Multumesc frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La mine nu se vede cum ca ar fi contul cuiva (am in stanga sus log in sau register). Cred ca doar computerul spune asta, pentru ca ai setat sa-ti tina minte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar daca asta iti este dorinta lle sterg si pun un link de pe ebay pe tema health and beauty. ok? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc frumos ca mi-ati ascultat rugamintea.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa imi pun si eu citat si nu ma descurc de la my controls incolo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
gata rezolvat si singura i can t belive it |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Test. Eu n-am vazut topicul asta pana acum. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nu stiam de ce si-au pus toate fetele link la semnatura. sa vedem daca functioneaza la mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
functioneaza, functioneaza (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, va spun sincer, am vrut sa fac lucrul asta, plus sa-mi pun o poza cu ghiocei si un personal statement, dar mi-am prins urechile. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pasul 1: click sus in drepta pe My controls
Pasul 2: click in stanga pe Edit Signature (il gasesti in grupul Personal Profile Pasul 3: introduci codul de la imaginea cu ghiocei si, sub, linkurile dupa formula [url=.... Pasul 4: apesi jos pe update my signature Si gata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Help,fetelor, aranjati voi la topicul "ce ascult acum" ca eu am crezut ca m-am prins de figura ,dar am bestelit-o urat!
Multumesc! Mai imi este si foame!"ce muzica asculti acum" |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am rezolvat, Ti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:52 AM |
|