![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-April 11 Member No.: 10,087 ![]() |
buna ziua, aici vad ca administratorii stau mai mult la barfa si am zis sa intervin cu problema mea...!
sunt nou pe forum...da sunt baiat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si vreau sa deschid un nou topic si am o eroare gen: Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum Daca incerc sa dau pm unui administrator la fel, am citit in mare parte regulile forumului dar nu am gasit cv care sa ma ajute :|... Vreau sa deschid un topic pentru vanzarea unor produse Nivea de femei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) preturi avantajoase pt toata lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) un pm va rog cu raspunsul la problema va rog! Cu stima, Mihai |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut! Raspunsul tau se gaseste la sectiunea help - dreapta sus
De ce nu pot deschide un topic nou? BTW, din regulamentul forumului: 20. Este strict interzisa creerea de utilizatori in vederea "racolarii" de clienti indiferent de tipul serviciilor/produselor promovate. Pentru promovare de produse,servicii, siteuri, va invitam sa ne scrieti contactati. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Di, nu pot sa imi pun avatar, imi da eroare. Am incercat cu o poza mica din calc.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi trimiti te rog poza mie sa o pun eu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Nici asta nu pot sa fac, se pare. Imi da eroarea: Sorry, you are not permitted to send an email via this board.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Din emailul tau, iubita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) catre contact elady.ro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Done. Mercic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Gata, l-am pus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, am incercat sa-mi schimb avatarul. L-am sters pe cel vechi si cand sa-l incarc pe cel nou, imi da eroare. Am verificat imaginea si se inadresa si la dimensiunile in pixeli si la capacitate...
|
|
|
![]()
|
|
Trimite-mi mie pe mail poza si o pun eu, iubita! Mi-a fost dor de tine!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:30 AM |
|