![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Buna , am o poza care vreau sa o pun la profilul meu si nu stiu cum , precizez ca nu e in format jepg ci bmp.
Cine ma ajuta ? Multumesc :-* E o poza de cand eram bruneta :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
vai, laryssa, da' nu esti tu in poza asta de la avatar? :D
vezi ca ti-am raspuns la mesaj. Sper ca te ajuta ;) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Invi , sa sti ca eu am multe poze in care seaman perfect cu ea si de asta am ales-o ca nu am nici una cu mine sa o pot pune :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Frumoasa nu gluma.. ::)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc blondi :-*
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
"chestia aia" insemnand....?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
stiti vreun soft fain pt editarea fotografiilor? Am avut unul trial si am uitat cum ii spunea ... in unele poze iesim cu ochii rosii sau ies prea intunecate si as vrea sa le aranjez putin
merci :-* |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
cel mai simplu si free de organizare a pozelor+ mici retusuri: picasa from google.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulina multumesc frumos .... l-am descarcat si e exact ce vroiam :floricele:
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ramaneti on topic.
multumesc |
|
|