![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, acolo imi amintisem si eu ca era. Dar acum nu mai imi apare nimic in legatura cu editatul, doar emoticons, signature si email notification. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
S-au facut ceva updatari automate, probabil ca e de-acolo.
Scriptul pe care functioneaza forumul nu e facut de noi, ci se plateste licenta. O sa verific. Insa nu e o problema de nefunctionalitate si nu impiedica postatul/cititul. later edit: acum e ok. La fiecare updatare e posibil sa apara schimbari, dar schimbarile nu sint generatoare de probleme. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Buna.
Cum pot sa trimit email unui alt user?Am dat pe userul respectiv . send email dar nu ma lasa.Sau nu am am eu dreptul? (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
probabil userul respectiv are adresa de email ascunsa- adica la inregistrare a dat ca nu accepta emailuri de la alti useri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Vad acum ca nu pot sa trimit nimanui mesaj, cred ca la mine e problema.Eroarea care apare este: "You are not allowed to use the messenger feature on this board." Scuze de siciiala. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu. este doar dezactivat pentru noii useri, pentru a preveni spam-ul.
mp-ul se activeaza automat dupa un anumit numar de postari. regula este aceeasi pentru toata lumea. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc fortelady.
Problema mea este ca as vrea sa trimit adresa mea de mail Vestei si nu stiu cum. |
|
|
![]()
|
|
O sa am eu grija sa o primeasca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pina atunci, ii poti scrie prin siteul ei: http://astrovesta.com/Contact.htm |
|
|
![]()
|
|
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Maat,
Am rugamintea de a ma descurca si pe mine: optiunea search folosita de mine pana acum nu-mi da rezultatele asteptate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si am sa-ti dau un exemplu: stiu ca la un moment dat s-a pus o poza WASA si stiam si cine a pus-o numai ca rasfoind forumul nu am gasit-o. Asa ca am purces la cautare dupa nume, ori rezultatele au fost doar subforumurile in care a aparut acest cuvant si nu doar posturile...ori asta nu prea ajuta. Ar trebui sa fac cautarea altfel, ca sa gasesc exact posturile care ma intereseaza? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:52 PM |
|