![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dand click pe "show results as posts" la cautare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si cautare nu doar in titlul topicurilor, ci si in continut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 16-January 08 Member No.: 3,046 ![]() |
ma ajuta si pe mine cineva? cum fac sa vad cand a intrat ultima data pe acest forum o pers... ma intereseaza <<<andreica>>>> vreau sa stiu cam cand sa astept un raspuns de la ea
va multumesc anticipat! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Broscuto, imi pare rau, andreica nu a mai accesat forumul din 4 noiembrie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ori sunt proasta ori sunt proasta(din doua amandoua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )
Nu-mi dati si mie mura in gura cum se posteaza un link sub un cuvant? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
[ url=http://www] cuvantul tau [/url ].
scoti spatiile dinainte de primul url si din urnma celui de-al doilea. Nu uita ca n-ai voie sa posteti link catre siteuri romanesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
multumesc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Incerc acum! |
|
|
![]()
|
|
Am scris un articol pentru"Povesti".Dar cand am vrut sa il trimit am intampinat urmatoarea problema:
-dupa caseta in care scri textul pentru articol,este un cod pe care trebuie sa il reproduci exact in casuta alaturata.Am scris codul,am dat "trimite"si.....cu stupoare vad un mesaj de genul"codul nu e corect mai incearca odata"si textul a disparut .Imi pare rau,muncisem mult la el(sa gasesc cuvintele potrivite,sa ma exprim corect,...)Nu se mai poate salva,nu? -cum postezi o poza in articol? |
|
|
![]()
|
|
NU, nu se poate recupera. ( imi pare rau.
Textele se scriu intr-un document word sau txt si se iau cu copy/paste pentru a fi trimise. Doar mesaje scurte pot fi trimise asa cum ai incercat tu. Codul nu mare era valabil pentru ca in rastimpul in care tu ai scris, codul a expirat. Codurile acelea au o valabilitate anumita. Daca nu ai inchis pagina respectiva, da "back" exista o mica sansa sa iti fi ramas in cacheul calculatorului textul. Este prefrebail sa trimiti si text si poza catre (IMG:http://www.elady.ro/photos/articole/contactadresamail288.JPG) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, cred ca-i prea tarziu sa-ti zic sa dai CTRL+Z.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:56 AM |
|