![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ctrl+z nu merge pe pagini web cu cookieuri expirate, roxi. Nici in documente pentru care s-a dat deja save.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki. Eu m-am gandit ca seamana cu editorul in care scriem noi mesajele inainte de postare si de aceea am spus.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu. nu seamana, e vorba de scripturi diferite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pe site e un formular de contact, nu un editor de text. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
As dori sa modific subtitlul topicului "hadeti sa reciclam" dar nu stiu cum. Initial eu cand am deschis topicul avea un alt subtitlu pe care Maat l-a schimbat ( si bine a facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dar de atunci s-au mai schimbat datele problemei. Au aparut detalii si pentru Timisoara , Craiova, Cluj, Constanta si poate si fetele de acolo sunt interesate dar poate ca nu acceseaza topicul cata vreme sub el sta scris " pentru fetele din Bucuresti". Help?
|
|
|
![]()
|
|
rezolv imediat
Rezolvat, pus titlu mai sugestiv Centre de reciclare hartie, Bucuresti, Timisoara , Craiova, Cluj, etc si mai bun pentru domnul Google. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Multumesc frumos, Maat ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu cea mai mare placere.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
As vrea sa pun cateva poze dar zau de pricep...are cineva rabdare sa-mi explice? Azi am un pic de timp si mi-am facut cont pe photobucket, mi-am upload-at cateva poze dar nu stiu cum sa le adaug aici, in mesaj .... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
iei cu copy-paste codul de imagine cel care incepe cu [ img ]
e sub poza, al treilea, cred! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Multumesc! Am reusit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:53 AM |
|