![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Teo, parca si tu te duci la o nunta in curand? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Imi place mult Cire! Iti sta foarte bine tot! Distractie placuta!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Intr-adevar sunt accesoriile putin mai elegante decat rochita, totusi pe mine nu ma deranjeaza la ochi, iti sta bine, ciresica! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu as mai pune niste cercei aurii lungi/atarnati..
later edit: acum vazui ca ti-ai luat deja cercei. Distractie placuta!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Book: Aug 17 2010, 11:46 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da Cire, am si eu o nunta pe 28 august. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La tinuta mea mai am de lucru mult mult mult (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) N-am gasit accesorii, trebuie sa modific rochita... De sambata sunt in concediu si voi avea timp sa le fac pe toate (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Poate pun si poze (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Sar'na, fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo, pune si tu poze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe 28 o sa ma gandesc la tine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Draguta esti mai domnisoara!Si frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 24-July 13 Member No.: 11,948 ![]() |
Eu am fost domnisoara de onoare la 4 nunti anul asta si eram in dilema de unde sa alegem rochitele sau unde sa le facem, o prietena mi-a recomandat o fabrica din Buc. care face pe comanda orice model si au chiar si o colectie lansata spam.
spam |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 24-July 13 Member No.: 11,949 ![]() |
Eu am fost domnisoara de onoare la 4 nunti anul asta si eram in dilema de unde sa alegem rochitele sau unde sa le facem, o prietena mi-a recomandat o fabrica din Buc. care face pe comanda orice model si au chiar si o colectie lansata Sensual Lights by Talis. spam. Si eu am 2 rochii de la Talis!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Le ador! Doamna este draguta si are rabdare si pare sa stie despre ce vorbeste, iti da sfaturi si recomandari Iti recomand cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
123456 si nora, ban pentru useri clona si spam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-June 14 Member No.: 12,490 ![]() |
Da, si eu am ales rochia neagra pentru rolul de domnisoara de onoare la nunta surorii mele! E genul de rochie care te scoate din anonimat! E solutia cea- mai simpla pentru orice silueta! Ce pareri mai aveti voi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:23 PM |
|