![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cire, stii ca eu sint sincera pina la capat, ce-i in gusa, si-n capusa. Eu (pentru ca din poza se vede ca avem aceasi conformatie, numai ca eu acum mi-s o vacuta, da`mi revin!) as purta la rochita asta super faina si un push-up zdravan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana, tu esti o scumpa, indiferent cum crezi ca arati. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
da acu observ si io ... un push up ar merge bine ... si io sunt plata .. stiu cum e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu raman la parerea ca o femeie e frumoasa oricum ar fi, si nu trebuie sa aiba sani care sa o delimiteze de barbati. Poate atrage cu sarm, cu delicatete, cu feminitatea ei.
Eu ma gandesc ca un lantisor frumos, ar pune altfel in evidenta lipsa anumitor parti. P.S. Imi place buricul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Esti frumoasa la corp. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
da Stella .. binenteles cand esti dotana cu ditamai laptaresele , e si normal sa ti le falfai in aer ... da cand nu ai ce falfaii , te multumesti si cu nucile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
noi falfaim fesele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Sar'na pentru complimente, ma simt deja mai frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Da, intr-adevar nu sunt foarte dotata, dupa cum bine ati observat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar incerc sa fac abstractie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In ceea ce priveste plicul, nu cred ca gasesc asa usor culoarea asta. De aia ma gandeam la negru cu ceva catarama aurie. Si eventual un inel mai mare auriu sau un lantisor dragut, cum a zis si City. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau merge o nuanta asemanatoare de mov/lila daca nu gasesc nuanta identica? This post has been edited by ciresica_dulce: Jun 28 2010, 10:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dom`le, eu nu am ce filfii, oricit m-as stradui, pot sta stau si-n cap! Si chiar daca ma chinuiesc din greu, cel mult de la mine se aude un mititel zgomot de castaniete! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cire, sper din tot sufletul ca nu te-am suparat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie nu imi plac sanii mari dar tot votez cu un push-up (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Nu m-am suparat, ca am si eu oglinda acasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, nici eu nu sunt fana sani mari. Cred ca as innebuni sa port sutien in fiecare zi...
Pentru biserica si petrecere vreau rochita de mai jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/priscillaofB.jpg) This post has been edited by ciresica_dulce: Jun 29 2010, 10:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Foarte frumoasa rochita, dar poti sa o cumperi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:17 AM |
|