![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
As vrea eu... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nu, o fac la croitor. Copie fidela. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Aceeasi culoare? Acelasi material? Sa ne pui poze sa vedem cum a iesit. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
de ce cire nu iti mai place rochita ta?
ar fi interesant si rochia asta lunga ... tot pe negru |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Pai rochita de mai devreme este pentru cununie civila. Asta lunga este pentru biserica si petrecerea de la restaurant.
As vrea un albastru deschis sau un lila deschis. Maine ma duc sa dau o raita dupa materiale. Sper sa gasesc ceva frumos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
N-am fost atenta cand te duci la cununie,dar parerea mea e ca treb sa pui ceva deasupra f colorat ,o esarfa sau o floare mare colorata ca tot sunt la moda,iar plicul e o idee f buna ,unul mare,indigo din piele de calitate;asa vad eu tinuta ta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ciresica te asteptam cu materialele pentru rochita. Accesorii ai gasit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Imi place rochita neagra, e draguta. Eu as lua un plic de catifea sau ceva de genul, colorat cu negru, gri si culoarea sandalutelor.... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Dar rochita asta lunga e bestiala (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . As pastra-o pe gri sau as face-o un albastru marin... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am plecat dupa materiale si m-am intors cu rochita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E pana la genunchi, fara bretele, se strange la spate cu un siretel, ca un corset (cred ca o sa pun mireasa sa ma ajute sa ma imbrac, nu eu pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si fusta este un pic umflata. E cu maro, bej, auriu.
In ceea ce priveste plicul pentru rochita neagra nu am gasit negru cu lila si nici lila. Singura combinatie la care raman e negru cu catarame aurii... Dar mai caut, nu ma grabesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Negru cu catarame auriii e combinatia devenita clasica, n-ai cum sa dai gres.
Nu ne arati poze cu rochita cea noua? Sa o porti sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa pui si poze cu ea cand o imbraci!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:18 AM |
|