![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Foarte frumoasa rochita Cire! Iti sta excelent in ea!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
si mie imi place rochita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... avantajeaza si arati super in ea !
cat despre accesorii io as zice un lantic de aur f fin sandale ai o varietate , ori albe sau crem , ori auriu exact in ton cu auriul de la rochita ... si mai e varianta de maro in ton cu rochita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , acu depinde ce ai |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Sar'na! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pai nu am, trebuie sa plec la vanatoare saptamana viitoare asa ca o sa ma orientez la fata locului. Cred ca o sa optez pentru auriu sau maroniu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand fac achiziile, pun poze. (IMG:style_emoticons/default/shades.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 8-August 10 Member No.: 8,983 ![]() |
Sora mea se ocupa cu organizat nunti, si ea tot timpul imi spune cand imi aleg rochia pentru o nunta sa incerc sa nu imi aleg rochie neagra, rosie sau alba.
Sa o citez pe ea "culoarea neagra semnifica tristete si doliu", Despre alb ea zice ca culoarea pe care o are si rochia de mireasa este tabu, iar cu o rochie rosie ea zice ca o o acaparez pe mireasa. Deci eu nu as purta negru decat in cazuri extreme cum e si in cazul lui citystella (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Multumesc Teostan, pentru mentionare in mesajul tau. Eu am fost invitata doar de mire, iar el in final a spus ca si mireasa decide, daca va dori sa ma invite sau nu. De aici se intelege clar unde se situeaza ei la capitolul intelegere si punere de acord, dar asta e doar problema lor personala. Eu am la ce ma gandi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
City, pana la urma te duci la nunta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ciresica-dulce, eu iti spun un secret, cred ca nu va fi nici o nunta, cu el, si cea cu care spune ca se va insura. In schimb am sa merg la nunta unei prietene, care m-a anuntat ca anul viitor se marita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Atunci chiar e prilej de veselie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Sa fie intr-un ceas bun.
|
|
|
![]()
|
|
Am doua prietene, una are cununia civila pe 22 august anul acesta, si nunta anul urmator, iar cealalta probabil ca le va face odata pe ambele anul urmator, dar inca nu au stabilit inca data. Important e ca ei sa fie sanatosi si sa se iubeasca. Multumesc, in numele lor. Si pentru ai tai: Casa de piatra si o casnicie frumoasa ca-n povesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ciresica, iti sta excelent! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu as pune cercei si bratara, finute, la gat nimic, desigur, iar parul sa fe prins sa iti lase zona decolteului libera. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:51 PM |
|