IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochie domnisoara de onoare... neagra
bebe_maria
post Jul 28 2010, 03:51 PM
Post #81

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Foarte frumoasa rochita Cire! Iti sta excelent in ea!
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 28 2010, 06:22 PM
Post #82

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

si mie imi place rochita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... avantajeaza si arati super in ea !

cat despre accesorii io as zice un lantic de aur f fin

sandale ai o varietate , ori albe sau crem , ori auriu exact in ton cu auriul de la rochita ... si mai e varianta de maro in ton cu rochita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , acu depinde ce ai

+Quote Post
Ciresica
post Jul 28 2010, 10:00 PM
Post #83

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Sar'na! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Pai nu am, trebuie sa plec la vanatoare saptamana viitoare asa ca o sa ma orientez la fata locului. Cred ca o sa optez pentru auriu sau maroniu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand fac achiziile, pun poze. (IMG:style_emoticons/default/shades.gif)

+Quote Post
teostan
post Aug 8 2010, 11:33 PM
Post #84

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,983

Sora mea se ocupa cu organizat nunti, si ea tot timpul imi spune cand imi aleg rochia pentru o nunta sa incerc sa nu imi aleg rochie neagra, rosie sau alba.
Sa o citez pe ea "culoarea neagra semnifica tristete si doliu", Despre alb ea zice ca culoarea pe care o are si rochia de mireasa este tabu, iar cu o rochie rosie ea zice ca o o acaparez pe mireasa. Deci eu nu as purta negru decat in cazuri extreme cum e si in cazul lui citystella (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
citystella
post Aug 9 2010, 12:14 AM
Post #85

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Multumesc Teostan, pentru mentionare in mesajul tau. Eu am fost invitata doar de mire, iar el in final a spus ca si mireasa decide, daca va dori sa ma invite sau nu. De aici se intelege clar unde se situeaza ei la capitolul intelegere si punere de acord, dar asta e doar problema lor personala. Eu am la ce ma gandi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 9 2010, 09:07 AM
Post #86

V.I.P.

City, pana la urma te duci la nunta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
citystella
post Aug 9 2010, 01:04 PM
Post #87

Membru de Onoare

Ciresica-dulce, eu iti spun un secret, cred ca nu va fi nici o nunta, cu el, si cea cu care spune ca se va insura. In schimb am sa merg la nunta unei prietene, care m-a anuntat ca anul viitor se marita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 9 2010, 03:14 PM
Post #88

V.I.P.

Atunci chiar e prilej de veselie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Sa fie intr-un ceas bun.

+Quote Post
citystella
post Aug 9 2010, 10:01 PM
Post #89

Membru de Onoare

Am doua prietene, una are cununia civila pe 22 august anul acesta, si nunta anul urmator, iar cealalta probabil ca le va face odata pe ambele anul urmator, dar inca nu au stabilit inca data. Important e ca ei sa fie sanatosi si sa se iubeasca. Multumesc, in numele lor. Si pentru ai tai: Casa de piatra si o casnicie frumoasa ca-n povesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 9 2010, 10:37 PM
Post #90

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ciresica, iti sta excelent! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu as pune cercei si bratara, finute, la gat nimic, desigur, iar parul sa fe prins sa iti lase zona decolteului libera. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

14 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 04:51 PM