![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si greselile alea imense de ortografie sint tot ale lui? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pacat...
No, multa fericire le urez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atceva, zau ca nu am de spus. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nu am corectat nimic din ce a scris.
De fapt, da, la cuvantul "programat" , cand l-a scris pe urma corectat. Eu i-am urat casa de piatra. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fara sa ma refer la modul cum a scris, ci efectiv la ce ai scris, din punctul meu de vedere nu ai pierdut nimic.
Zau ca nu inteleg de ce trebuia sa mentioneze ca fara mama lui nu ar fi putut alege inelul. Care nici macar nu iti era destinat. Sau am inteles eu gresit? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si tu esti persoana aia rece si fara inima? Tare ciudat. Nu inteleg. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Mama lui a fost cea finantatoare. El nu muncea pe atunci. Doar ce vindea, din ceea ce compunea.
Fata pe care a intalnit-o l-a cautat timp de doi ani, o fosta prietena de-a lui. Faptul ca era "rece si fara inima" nu pot crede, pentru ca nu cred ca poti fi rece cand iti doresti pe cineva, iar apoi faptul ca a cerut-o in casatorie, nu cred ca ar face-o unei persoane reci, si fara inima. Dar cert e ca ei sunt impreuna, si se iubesc. Si ca e fericit. Ce a fost intre mine si el, s-a terminat. Eu am decis asta, pentru ca el a devenit rece pentru mine. Probabil pentru faptul ca il cautau mai multe, si-a spus ca nu are de ce sa isi piarda timpul cu mine, fiind mai cald. Si-a pierdut interesul, cand a inceput sa fie curtat. Si apoi, atunci cand nu ai fete frumoase, ori interesate de tine si dai de una buna, crezi ca esti cel mai bun. Poate avea nevoie de aceasta catapultare, sa fie fericit, sa fie cu cineva care pana la urma sa fie toata viata. Inelul care mi-a spus ca il va cumpara, asta se intampla cand ii mai dadusem o sansa, fara sa-si de-a seama, mi-a spus ca il are, apoi ca nu l-a cumparat, pentru ca nu avea bani sa-l cumpere, pentru ca era foarte scump, pentru ca era din aur alb cu diamant. Acum ca "e pus deoparte". Mama lui nu stie de faptul ca va fi soacra, si nu mie ci alteia. Eu sunt bine. Tot ce am decis a fost bine. Si experientele sunt bune la un moment dat. Merg inainte. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mai City, dar viitoarea lui sotie stie ce scrie el pe aici?
Ma refer la faptul ca despre ea zice ca-i rece si fara inima. Sau nu despre ea. Eu nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da despre ea. "Rece si fara inima". Dar poarta inelul de logodna pe deget. Si sunt fericiti impreuna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
El e foarte discret, asa ca nu cred. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Good attitude! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Iar:
http ://www.youtube.com/watch?v=kayX7CBLsQA...eature=related Este pentru barbatul care imi face toate zilele fericite, clipa de clipa, ceas de ceas, zi dupa zi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 6-July 10 Member No.: 8,833 ![]() |
Am inceput sa o citesc si din primele randuri imi dau seama ca eu sunt actorul principal , acel adolescent rebel , fara ganduri pentru viitorul ce urma sa vina si fara sa stie ca viata e simpla si ca noi omeni o complicam.
Nici nu mai stiu ce anotimp era primavara poate vara oricum era o zi frumoasa calduroasa cu mult soare cand am decis sa plec cu un prieten la o plimbare prin oras . In aceea zi nu aveam ganduri mari nici nu imi trecea prin cap ca acea zi va fi una care nu o voi uita niciodata. Singurul lucru la care ma gandeam era sa ajung undeva sa imi cumpar un suc pentru ca mi se uscase gura si gatul de la cate tigari fumasem. In drumul meu catre acel magazin prietenul meu sa oprit in fata unui bloc pentru a-mi face cunostinta cu fata care urma sa imi rapeasca ochii. Pentru moment nu eram interesat multa galagie si multi copii care alergau si se jucau in jurul nostru. In aceea galagie numele ei ma facut sa fiu atent si privirea mea s-a indreptat catre ea. Nu stiu exact cred ca au fost cateva secunde in care privirile noastre au fost drepte si in care am remarcat ca fata ei alba avea doi ochi si un zambet pe care pana la varsta de 19 ani nu le mai intalnisem. Toate gandurile mele dispareau usor si dintr-o data am simtit un sentiment ciudat in mine. Ochii mei inregistrau fiecare miscare pana si chiveciul stradal din ciment pe care era asezata . Au fost cateva vorbe in care eu nici nu stiu daca am participat eram uimit si blocat de ce mi se intampla zambeam intruna Parul ei mimica fetei zambetul glasul ochii m-au cucerit si pot spune ca m-am indragostit la prima vedere. Urma un lucru destul de greu plecarea nici macar nu stiu daca am salutat. Am intors capul si am plecat. Au urmat ani grei in care gandul meu era la ea la fata de pe bordura chiveciul stradal de ciment doar timpul si vremurile in care traiam ma mai trezeau la realitate si din cand in cand mai uitam . E trecut de ora doua dimineata si ochii nu mai rezista . Restul povesti pe alta data daca imi permiteti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:52 PM |
|