![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si cum de ai dat de povestea asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Deci mie mi se pare cam ciudata toata treaba asta, dar poate asa i-a fost sortit...sa gaseasca printr-o pura coincidenta povestea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
No...mie mi se pare prea mare coincidenta sa apara si el pe aici. Adica eu cred...City poti sa te superi pe mine...ca totusi tu si el inca mai vorbiti. Si mai cred ca tu i-ai zis ca ai cont aici.
Rody, soarta si-o mai face omul si cu mana lui. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ceva de genul acesta... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Daca as putea macar uneia sa-i spun, as fi mai linistita. Prin mesaje private nu pot scrie, nu-mi permite site-ul. Povestea lui e adevarata. O reda frumos, pentru ca asa a fost, asa a simtit, l-am fermecat in acea zi. Eu una nu am fost atat de fascinata. Dar mai tarziu m-a cucerit altfel. De vorbit vorbim, rar ce-i drept acum. Nu i-am spus nimic de site, nimic de forum, nimic de poveste, nimic. Daca mi se da acordul site-ului am sa va spun in PM cum s-a intamplat, sa ajunga aici.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 6-July 10 Member No.: 8,833 ![]() |
Vad ca discutia a luat-o pe alta cale
Am ajuns sa citesc povestea mea cautand pe internet rete culinare ma exact vroiam sa fac ceva dulce o prajitura Nu stiu cum am ajuns pe forum si primul lucru care mi-a sarit in ochii a fost numele ei. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Sunt cea mai dulce si buna prajiturica! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mai Cyti, nu te supara ca-ti spun, dar daca mie imi facea fostul ce ti-a facut tie domnul Mihail si mai venea pe forum sa scrie inceputu' povestii, pai sincer nu cred ca mai eram constienta de ce scriam si ce era la gura mea.
Tu in schimb ii scrii ca esti cea mai dulce prajitura (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Poti sa ne spui cum s-a intamplat, nu ca te-ar obliga cineva. E ceva asa grav incat sa scrii pe privat? Nu te supara ,dar te comporti ca si cum ai fi amanta lui si nu aia ti l-a furat ci mai degraba tu ai furat ceva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oricum, ai grija de tine. Vezi ca viata asta e prea scurta si-i pacat sa-ti petreci cei mai frumosi ani intr-o situatie ca asta. As mai vrea sa spun ceva, dar mai bine imi tin gura...pentru moment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu sunt intr-o alta relatie, el este logodit. Alte intrebari?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 07:14 PM |
|