![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Deci dupa nume, a gasit-o pe City. Ma gandeam eu exact la asta, caci daca mai foloseste numele asta pe undeva (id de messenger/altceva, porecla, whatever), e foarte usor de identificat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu propun sa nu ne plafonam in subiectul asta si mi-ar placea ca City sa isi continue jurnalul si sa ne mai scrie si altceva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Sunt fericita. L-am intalnit, in sfarsit pe barbatul care ma face fericita prin tot ceea ce face. Nu incearca sa ma impresioneze, nu incearca sa fie cum nu este, pur si simplu e asa cum este el. Iar eu sunt asa cum sunt. El ma place asa cum sunt, iar eu il plac asa cum este.
Calitatile lui fizice sunt frumos imbinate cu calitatile intelectuale. Cei ce ma cunosc, si eu implicit, credeam ca cel care ma va lua, va fi norocos. Dar iata ca norocoasa sunt eu ca l-am intalnit pe el. Iar el, norocos este ca am sa-l iubesc. Sunt fericita pentru ca sunt eu, sunt fericita ca ma iubesc pe mine , si, sunt fericita ca sunt iubita de el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:33 AM |
|