![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce rapida ai fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sper sa va placa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Am plans.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asta e de bine sau de rau?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nu de fericire.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Imi place povestea Teo, frumoasa... si trista. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar totusi parca in viata reala nu prea se intampla asa... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ei nu, mi-as fi pus eu in aplicare planul. I l-am spus si lui (fostului). La care replica lui a fost ca ar schimba mireasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La aceasta replica mi-am dat seama de valoarea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si apoi cine sunt eu sa fac rau, cand mi s-a facut? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Daca l-as dori cu adevarat ar fi al meu. Daca as dori sa fiu in locul ei, as putea fi. Eu l-am lasat inainte sa ma ceara. Am trait finalul povestii lui Teocris inainte de al pune in aplicare. El inca ma vrea. Inca mai are speranta ca intr-o zi am sa port acel inel pe deget. Dar il las alteia, sa fie fericita cu el. Pentru mine exista altcineva pregatit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) P.S. E clar ca e fictiune. Dar uneori mai avem momente cand ne-am dori sa facem asta, dar de multe ori fetele(baietii) se simt inferiori alegerii partenerului cu care se casatoreste. Din pacate nu e asa. Se intampla ca ei sa se potrivesca mai mult, decat voi doi. Nimeni nu e inferior nimanui. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Tie nu-ti mai trb .crede-ma nu ti-ai mai dori sa ai un asa om langa tine dupa ceea ce ti-a facut,dar treb sa faci tot posibilul sa regrete!
|
|
|
![]()
|
|
Melcri, nu ma razbun. Viata va oferi fiecaruia dupa fapte.
|
|
|
![]()
|
|
Book, de ce nu se poate intampla asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Chiar SF nu am pretentia ca este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:02 PM |
|