![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Trebuie sa le explici clar, ca facturile nu se platesc singure.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
amenzi? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) da ce ai facut draga? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
ieri am chemat pe niste preteni de a nostrii la noi , rau am facut mai... Masa a fost excelenta , pana a inceput meciul ... pt ca ei sunt englezi al meu preten neamt ... va imaginazi ce minunatie , io nu stiam pt cine sa tin ... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) in final am terminat ziua cu multa bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
No, pai am parcat de-an boulea. pe contrasens, si au mai bagat si ei de la ei ca eram in curba. ceea ce nu e adevarat, dar eram in alta provincie, si ca sa o contesc tre sa ma duc acolo. si oricum nu am sanse prea mari sa castig, ca "e dementi".
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Aseara am mancat si eu mici, si bere. Meciul nu am reusit sa-l vad.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, o sa treaca. Di!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa treaca
Albi,multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Laur, te salut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare la toata lumea
Is frant,mai am un pic si cad din picioare!Frate azi parca a fost ziua mea!A trebuit sa umblu pentru niste hartoage,pentru medicul de familie,apoi pe la Questura,apoi la munca,patru ore,ca asa e lunea la noi! Ieri am fost la mare,o gramada de nebuni,spre seara,tot in aceiasi formula la o pizza si uite asa am ajuns pe la doua noaptea acasa! Kryss m-ai ghicit cu melodia,m-ai cucerit definitiv,e pe gustul meu,e superba,ai stiut tu ce ai stiut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La multi anisori si din partea mea pentru sora ta,sa fie sanatoasa,frumoasa si la punga groasa! Albi te compatimesc,tragem pe aici ca si cum ar fi mama tuturor ranitilor!Capul sus vecino,e ceva normal,muncim ca nebunii,la sfarsitul zilei constatam ca pana la urma lucrurile pe care ni le dorim nu ies cum ar trebui,ne bagam nitel picioarele undeva,ii mai dam cate o bericica rece si o luam de la capat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Corina,Pink,Diana,JO mii de salutari,o saptamana cat mai plina si cat mai usoara in acelasi timp,aveti grija de voi! Salutari calde si catre Book,Oana si Teo,sa fiti iubite si rasfatate! Va doresc o seara placuta si intru la smotru ca parca a trecut taifunul prin apartament!Wish me good luck! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
laur cand termini , da o tura si la mine cu smotru ...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Laur, te-am cucerit cu o melodie,doar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Multumesc pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi,chiar ca e dementi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
o mica pauza.....
mai Jo daca platesti bine cum sa nu!ma echipez cu salopeta,alea alea,ma dau cu ulei sa iasa muschii in relief,tai gazonul,fac ce vrei,bani sa iasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kryss faza e ca mi-ai atins o coarda sensibila si de multe ori lucrurile simple fac cat o mie de cuvinte!Te pup si ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:25 PM |
|