![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu sunt bucuroasa ca mi-am dat seama cum se face fan page pe facebook! =))
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Laur, si eu care credeam ca te-am cucerit... pfff si imi facusem planuri... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Glumeam. te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
dar poate ca m-ai cucerit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
o dedicatie pt.tine <object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9wOr5Lw_MOM&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9wOr5Lw_MOM&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am ajuns acasa. Vroiau sa stau pana la 7, dar m-am dat ranita. Nici nu se mai discuta de ore peste. Doar cine stie cum...
Nu pot sa platesc amenda la tabbachi, damn it. Doar la posta. Cand cucu lu Stefan cel Mare ajung io la posta? Ca-s in permanenta la munca! Ma bag si eu la smotru ca e crima si pedeapsa la mine in casa... Aaa v-am zis ca merge decodoru? Vede si color (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Laur era vb de mokaiala (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) ca io abia imi vad capul cu 8 camere, scari , curte, sa nu mai zic de 1 km gradina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
misto albi , stiu ca mi-ai zis cat de important e decodorul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Pai...poate poate...dar sa-mi spui si mie cand esti sigur. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Imi place melodia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Gagici si gagiu va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Sunt in criza de timp. Ma duc sa intind niste rufe si sa calc! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Corinutza harnicuta ... a cazut si .. okay ma opresc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Laur & Krys .. get a room already! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
La Iasi a plouat cu pauza. Acum e liniste. Am facut niste clatite cu capul intors, dar merg inainte.
|
|
|
![]()
|
|
ca o placinta? cum a facut Diana?
azi tortul meu de ciocolata e tare ca piatra (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) , cred ca e de la prea multa ciocolata ... da am facut exact cum zicea reteta , ieri cald era alta poveste.. Ma gandesc sa .. insiropez? habar nu am ... da nu ma lasa inima sa il arunc .. am muncit atat ... am rupt si un tel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:44 AM |
|