IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Jo-Anna
post Jun 29 2010, 01:12 PM
Post #161

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Offf trebuia sa ma trezesc la 8 din nu la 12 (IMG:style_emoticons/default/fist.gif) (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

asa stella rateaza toate iesirile ...

albi masaj
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Jun 29 2010, 01:20 PM
Post #162

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Jo, de ce trebuia sa te trezesti la 8?

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 29 2010, 01:25 PM
Post #163

Invincitus

sa merg in las palmas sa iau niste acte

+Quote Post
citystella
post Jun 29 2010, 02:06 PM
Post #164

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1imcufCH0bM&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1imcufCH0bM&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Nu ratez nimic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by citystella: Jun 29 2010, 02:07 PM

+Quote Post
citystella
post Jun 29 2010, 03:38 PM
Post #165

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Si eu am fost invitata in Londra. Dar am refuzat. Asa ca cumparaturi de acolo nu am sa fac, prefer cele de aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 29 2010, 04:33 PM
Post #166

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Salutare la toata lumea!
Sorb nitel dintr-o cafea si sunt un pic ingrijorat, orasul meu natal,Dorohoi,mai bine de un sfert este sub apa iar situatia e dezastruoasa!Si asa era un oras batut de soarta,tot tineretul incercand un trai mai bun prin strainatate,acum si cu nenorocirea aceasta!
Diana mi-ai facut o pofta de placinta cu bostan,bunica mea cand traia facea o placinta de te lingeai pe degete!Mai facea si cu,cartofi,varza!Offf copilarie,au ramas doar amintiri!Turte coapte pe plita,chiselita de visine cu mamaliga,invartita,celebrele sarmalute in oale de lut,ce sa mai zic de cozonacii facuti la cuptor,de sfintisoris,de prajituri!De cate ori luam bataie ca rupeam agurida si o mancam,mirosul de papusoi copt si barabule stranse de pe tarla si coapte sub jar,de nitel chisleag rece cu mamaliga si un bors sanatos de fasole ,rece,cu leustean sau cimbrisor si cu un darab de mamaliga...of,Doamne Doamne!

Jo Anna imi ploua in gura la tortul de ciocolata pe care l-ai facut! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Kryss ce mai faci scumpa?Cum merge piciorul,sanatatea in general,nu te-ai saturat de pastile? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O seara placuta si aveti grija de voi!

+Quote Post
albinuza
post Jun 29 2010, 04:38 PM
Post #167

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu ma lupt cu temperatura. Daca nu dau drumu la aer, lesin de cald. Daca dau drumu la aer, nu lesin, da rnu mai pot sa respir. In birou e racoare, cand ies din birou ma loveste un val de caldura de tampesc. Nu stiu ce sa mai fac....
Mi.a trimis Oiseau azi o poza din Galati de pe faleza, e inundata toata. Nu stiu in schimb care e situatia in rest.
Imi pare rau Laur pentru orasul tau. Neamurile tale sunt bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jun 29 2010, 04:41 PM
Post #168

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Laur,dragule, sunt bine. Piciorul...vineri ma duc la doctor sa vad ce imi spune(ma mai doare putin). In general eu sunt bine si orice ar fi vreau sa fiu fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pastile inca nu iau mai astept un rand de analize si apoi sa vedem. Ce dragut esti tu ca iti pasa de mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar deh... acum daca poate te-am cucerit trebuie, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-ai adus aminte de tot ce mancam cand mergeam vara in vacanta la bunica la Botosani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Yummy!
Multi pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 29 2010, 04:54 PM
Post #169

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Albi vecinutza,neamurile mele sunt bine,stau in partea mai inalta a orasului!Stiu cum e cu,caldura,azi dimineata la zece erau 33 de grade,beau apa de zici ca-s broasca si e nasoala rau faza de la aer conditionat,afara la zapuseala,te cred,stiu cum e!Ei dar aici e si umezeala mare,dimineata imi spal parul la amiaza zici ca nu-am spalat de o saptamana!
Kryss cum sa nu-mi fac griji! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In primul rand esti o scumpa si apoi avem multe lucruri in comun,cu siguranta m-ai cucerit si ai un loc aparte in inima mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pe bune?Bunicii tai sunt din Botosani?Ce frumos!
Te pup dulce si ai grija de tine!Insanatosire cat mai grabnica si sa speram ca noul set de analize va fi favorabil! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Apropos,cine vrea smochine?Is proaspete,le=am luat azi dimineata,1 euro kilogramul,ce dulci sunt! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 29 2010, 05:51 PM
Post #170

Invincitus

am si io smochine in gradina , da ale mele nu sunt gata ... ce faci tu cu ele ? le halesti asa?

azi am sa bag o gaina de somn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa ma pot trezi maine dim nu la amiaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kry insanatosire grabnica

+Quote Post

99 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 06:23 AM