![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Fac o varza cu coaste de porc! Imi cer scuze tuturor dar nu prea mai am timp sa mai intru pe aici...dar o sa vina si vremurile bune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Pupicei multi la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Mai,Laur ma bagi la idei, ma pui pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, sunt din Botosani si tocmai am sunat acolo sa vad daca sunt bine, dar sunt bine deocamdata, multumesc lui Dumnezeu. Eu vreau smochine, sunt preferatele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te pupic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Jo, multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imi dai si mie din mango alea multe ale tale? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cori, ne e dor de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu nu vreau smochine. Nu sunt preferatele mele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, ce faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pe unde ai fost azi?
City (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asa, si? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) City, daca postezi, vrei sa postezi ceva care sa fie si folositor... Te rog frumos.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineataaaa!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ci faci?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
Kryss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Jo sper ca a reusit sa se trezeasca mai devreme de data asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A venit si vreme buna la Iasi, e soare si cerul e de un bleu cu norisori albi. Sufla o idee vantul, dar per total e frumos. Mi-a mai trecut gatul. Va pup, sa aveti o zi superba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sigur Diana, imi cer iertare, nu am crezut ca sunt off-topic. Cel care m-a invitat e deja acolo, si el face deja cumparaturi de acolo, traieste acolo, e de cativa ani acolo. Si s-a obisnuit cred si cu preturile. Eu nu am fost acolo, nu stiu ce sa spun despre preturi, ma gandeam sa-l intreb pe el, dar mai bine las totul asa, nu? Nu vreau sa supar pe nimeni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:21 AM |
|