![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
da am reusit sa ma trezesc ... am si venit acasa , doar ca nu erau gata toate actele , asa ca iar trebe sa merg inapoi ..
de 5 zile m-am bagat pe facut sport ,cam 45 minute asa pe zi si in timp vreau sa ma tin si sa cresc timpul la 1 h .. pedalat si innotat ... poate dau si io jos cateva kg sa nu schimb numarul la haine ca acu stau toate pe mine stranse ca un sac :cry: krys binenteles , mai ales daca iti place otetul de mango , ca pana ajung la tine sigur se strica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .. zilele astea am tot dat la vecini , f ciudati sunt astia ma trezesc la usa cu ei si imi aduc rosii , pastai , avocado si nu vb deloc cu ei , decat fff putin , m-am trezit odata cu o plasa de portocale nu am habar de la cine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
De la un admirator secret. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
da ca io am si timp de admiratori acu ...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Gagici si gagiu va pupicesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Mor de somn! De maine sunt singura in birou( pleaca contabila sefa si raman eu in locul ei)...am sa fiu intr-un stres total! Pupici la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Corina
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O zi frumoasa! Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineataaA!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata!
Imi dati voie sa injur guvenul asta jenibil ? |
|
|
![]()
|
|
i join (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu azi imi iau cimpii...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:30 AM |
|