![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
ofer una bucata umar de bocit ... primesc si credit card !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai am cu ce plati. Banii ii ia toti statul, ca sa poata sa ingrase niste capuse. Sufletul mi l-a mincat guvernul, buzunarele ni le-au golit politicienii.
Deci pot sa fac plata numai in natura, da` nu cred ca te ajuta cu ceva! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Serios acum, daca nu imi iau cimpii azi, totul o sa fie ok! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
pana la urma cum e exact faza au marit tva si au micsorat cu 15% salariile sau pensiile?
deci 24% +15% = 39% ( banii astia la ce se duc?) sau am inteles io cu totul gresit (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daca iti iei campii vin cu tine! Dar eu nu pe motive financiare, ci organizatorice!! de rahat ca de obicei !!
Buna ziua am zis??? Buna ziua!! Sunt atat de zabauca, incat am citit in loc de L, M, si s-a schimbat numele unui desen, si am pus la taiat alta piesa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
albi (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) nu e vina ta ... zii si tu ca esti asa indragostita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ar fi fost o treaba daca era asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da imi amesteca astia orice idee. ieri si azi am zis ca o sa dau foc la hala. si tocmai am tipat la unul din sefi. cred ca or sa ma dea afara pana la urma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pana la urma cum e exact faza au marit tva si au micsorat cu 15% salariile sau pensiile? deci 24% +15% = 39% ( banii astia la ce se duc?) sau am inteles io cu totul gresit (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) La ce s-au dus si pina acum: la lingurite de 100 lei (vreo 25 euro aka atunci cind l-au luat) bucata pentru protocoale, la costume de scafandri pentru CFR, samd... Ca doar nu vin la mine... Albi, io pocnesc! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Salutare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mare valva cu tva-ul asta. |
|
|
![]()
|
|
Astept ora 6 cu disperare!!! si io pocnesc!!!
si am un cos langa ochiul drept pe lateral, care imi intuneca vederea periferica ... |
|
|
![]()
|
|
Nu e vilva, Pinku`, e dezastru!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:42 AM |
|