IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Bia
post Jul 2 2010, 08:03 PM
Post #211

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Hello!
Mor de cald desi nu e cald. =))

Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 2 2010, 09:27 PM
Post #212

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Surprinzator, dar ies in oras cu colegii. Nu pot sa creeedd!!!
Nu reuseam sa ma machiez de cald ce este!!! Transpir ca un cal de cursee...... damn it!!!
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Corina
post Jul 2 2010, 09:48 PM
Post #213

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Pupici la fete si lui Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
E foarte cald! La nici 5 km de locul in care locuiesc multi oameni urmeaza sa fie evacuati din cauza Dunarii crescute. Deja canalizarile din oras nu mai fac fata, faleza e inundata aproape toata. Maine plec la Galati dar nu am nici o sansa sa trec cu bacul...poate doar sa trec pe la Braila. Daca nu voi reusi nici pe la Braila trebuie sa fac un ocol de 130 de km ca sa ajung la destinatie!
Pupici multi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 2 2010, 09:56 PM
Post #214

make-up artist

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9oBRgXtyKeE&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9oBRgXtyKeE&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Pentru voi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
melcri
post Jul 2 2010, 10:14 PM
Post #215

Incurabil

Member No.: 6,886

Vai ce misto se aude!

+Quote Post
Bia
post Jul 2 2010, 10:52 PM
Post #216

make-up artist

Da, asa e! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8MZmPoPvJYE&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8MZmPoPvJYE&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

This post has been edited by Pink Lemonade: Jul 2 2010, 10:52 PM

+Quote Post
Bia
post Jul 3 2010, 01:21 AM
Post #217

make-up artist

Eu mi-as dori un C. Iubitul nu e de acord dar nu cred ca ii vor displacea. Poate alti sani falsi nu au fost e gustul lui pentru ca nu erau pe persoana potrivita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 3 2010, 03:18 AM
Post #218

Invincitus

Member No.: 8,431

Moama ce va mai plangeti de calduri ... alo e vara (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

Pink .. in final faci ce vrei tu , dar totusi pot sa zic si io parerea mea personala? Cand va aud cu marire de sani ... Ma intreb daca stii macar cam cata durere e la mijloc ... muschii pieptului ( daca pui implantul sub muschi) vor trebui zdrobiti ca sa faca loc implantului.. pielea se va intinde... Pana muschii isi vor reveni la starea lor normala de functionare va dura cel putin cateva luni ... da no ..la frumusete

Cine se naste perfect?

Nici nasul meu nu e perfect, e de la bunicul meu , avea un nas tare ciudat , si mama a mostenit acelasi defect , acu il am io (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar nu ma bag la operat decat daca imi trebe sa fiu nu sh ce model si alta alternativa nu exista ..

This post has been edited by Jo-Anna: Jul 3 2010, 03:26 AM

+Quote Post
Laryss_A
post Jul 3 2010, 09:11 AM
Post #219

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Morning fetele, am si eu o intrebare de sambata dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . As vrea sa fac o quesadilla cu pui dar am un pui care a stat 4 zile (azi e a 4-a) la frigider (de la congelator coborat) . Mai e bun? De obicei gatesc imediat dar zilele astea am fot numai pe fuga si am amanat de la o zi la alta. Se poate sa se fi stricat ? Nu-mi ziceti sa miros ca mie si carnea cea mai buna si cruda imi miroase urat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Weekend placut , prin Bucuresti e in sfarsit un soare timid ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Corina
post Jul 3 2010, 09:22 AM
Post #220

Incurabil

From: Tulcea
Member No.: 7,788

Salutare fete si Laur! Dupa ora 12 plec la Galati.
Laryss...daca la frigider( la refrigerare) ai 2-6 grade, puiul e inca bun. Rezista la temperatura asta cam 5 zile. Asa ca daca nu vrei sa mirosi puiul poti sa masori temperatura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post

99 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:35 AM