![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Scarita afumata in varza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am plecat. Vine ploaie la Iasi. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineataaaa!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wave.gif) (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) neata
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Post mutat la Mituri demolate
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Ce mai faceti? Eu crap de nervi. Nu reusesc sa-mi vad notele afisate in programul facultatii, in timp ce ceilalti pot (IMG:style_emoticons/default/piromg.gif) (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) Ma duc sa mananc ceva, ca pana acum am fost numai pe drumuri. Va pupacesc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Gata, am mancat o salata de rosii si ma simt mai bine.
Acum va iau la rand cu intrabarile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Corina, cum e la servici? Am citit ca mergi la pescuit si mooor de ciuda. Vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Teo, pe unde mai umbli? Nu te-am mai vazut pe la barulet. Albi, ai grija cu degetele alea (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Am citit ce ai scris despre mama ta, legat de incidentul cu cana, cam la fel mi se intampla si mie. Eu numesc asa ceva "norocul ghinionistului", mai ales daca scap cu viata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Laur, cu dragostea cum iti merge? Ti-ai gasit o prietena? Jo, tu vad ca mergi la plaja, te plimbi sub cerul instelat, ce mai...o duci bine. Te pup. Pinku, am vazut ca vrei silicoane. Si eu vreau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si mai vreau si 8 kg, dar nu cred ca exista operatie pt asa ceva. Ce fain ar fi sa ma trezesc la greutatea ideala fara nici un efort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cyti, promit sa ne intalnim intr-o zi in Iasi , sa ne cunoastem. Asta daca mai vrei tu. Te pup. Diana, sper ca esti bine.Te imbratisez cu drag. Cred ca ma duc sa trag un pui de somn, sunt franta. Azi mi-am indeplinit o dorinta, ceva ce toata lumea(colegii mei) spuneau ca nu se poate. Dar se poateeeee, daca vrei cu adevarat. Si sunt asa de multumita.... O zi faina. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, ce mai faci? Albi, imi pare rau pt mamica ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cindy, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stiu, curiosii mor repede, dar macar mor inteligenti/stiind. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt sigura ca-l dai tu pe brazda. Asta daca nu te da el pe tine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oana, ce dorinta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici pt. toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pup si de la mine.
Oana. Sigur ca vreau. Mi-ar face placere. Eu mi-am aranjat florile. Crinul care am spus ca imi va inflori este Amaryllis. Portocaliu cu alb. M-a surprins si pe mine. Azi a inflorit o floricica din cele patru. O seara frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana, eu sunt suparata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pe mine m-ai uitat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si unul special pentru Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:19 AM |
|