IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Rody
post Jul 6 2010, 12:36 PM
Post #271

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Eu fac relativ bine. O perioada buna am fost tot ici-colo si nu am mai prea intrat pe internet.
Tocmai mi-am terminat de facut miscarea. Mi-am propus sa fac zilnic macar o jumatate de ora de miscare prin casa. Aici ma refer la abdomene, topaiala, si alte cele.
Eu sunt tot singura acasa, m-a chemat mama in Italia, insa nu vreau sa merg ca e mai bine aici intr-un fel datorita faptului ca toti prietenii mei sunt aici.
Monti nu am mai tinut, am mancat pe apucate si orice, dar spre surprinderea mea nu m-am ingrasat deloc in ultimele 3-4 luni, ba mai mult am mai slabit vreo 2 kg.
A fost o perioada cand lucram si ma si plimbam toata ziua, dar de cand m-am taiat la deget am luat totul mai usor. Degetelul se vindeca frumos. Abia acum dupa o luna pot zice ca s-a inchis rana.
Cu dragostea am fost tare bulversata si s-au intamplat foarte multe in ultimul timp, dar e ok.
Am inceput sa citesc ce ati mai scris, dar e prea mult si realizez ca am ramas in urma cu multe. Nici nu stiam cum sa ma bag in seama, dar am indraznit in cele din urma.
Va urez o zi frumoasa fetelor si lui Laur.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 12:38 PM
Post #272

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iaca na, sa te bagi in seama... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce spui tu acolo... (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Ma bucur ca , in general, esti bine. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Cu dragostea... he, he he... ii lucru mare.

+Quote Post
Rody
post Jul 6 2010, 12:42 PM
Post #273

Incurabil

PS: Si pe mess am intrat foarte rar. Acum de cateva zile ce am fost mai mult, ca am stat tot acasa si a trebuit sa mai primesc niste poze.
Apropo, parul meu a trecut prin multe schimbari si mi-e ciuda ca nu mi-am facut poze de fiecare data sa va arat si voua.
Aseara ma plictiseam si am incercat ceva machiaj mai artistic sa zicem. A iesit ceva foarte interesant cu galben si verde si cu tus. Am facut doar ceva poza cu web camul si nu se vede prea bine, dar va arat si voua daca vreti.

Pai sincer, dragostea a fost principalul motiv pentru care nu am mai intrat, intrucat mi-a cam ocupat tot timpul. Mi s-au intamplat foarte multe lucruri anul acesta comparativ cu anii trecuti. Pentru mine, pana in momentul de fata, 2010 inseamna un an plin de schimbari, de lucruri negative, dar in acelasi timp si pozitive.
Oricum, a fost foarte ciudata perioada asta, dar ma bucur ca am fost in marea parte a timpului bine dispusa si energica.

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 12:57 PM
Post #274

Fondator eLady.ro

Eu vreau, Rodel mititel !! Bia, nici tu nu ne-ai mai pus poze...

Ti le mut la machiaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pai daca esti asa de dulce, io mi-s de vina? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
citystella
post Jul 6 2010, 01:02 PM
Post #275

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Rody esti scumpa si frumoasa. Foarte faine pozele, machiajul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Jul 6 2010, 01:07 PM
Post #276

Incurabil

Mersi fetelor.
Hai ca va mai arat si pun pozele direct la machiaje.

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 01:09 PM
Post #277

Fondator eLady.ro

Daaaa!!! E o bucurie sa ma uit la tine!

+Quote Post
Rody
post Jul 6 2010, 01:15 PM
Post #278

Incurabil

Deci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Imi era dor de complimentele tale Dia! Serios, ai un stil aparte si m-ai binedispus. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mersi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 6 2010, 01:24 PM
Post #279

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu nu m-am mai machiat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar va pun de indata ce ies undeva si-mi fac si poze. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 01:29 PM
Post #280

Fondator eLady.ro

Rody, io nu fac complimente niciodata! Pur si simplu spun adevarul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:30 PM