![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bai, haideti sa nu ne deprimam!
Pentru prima oara in viata mea mi s-a pus pata pe un pusti de nici 18 ani (brunet, inalt, ochii verzi, usor creol) de-ti vine sa-l mananci. Se tine dupa mine de cateva zile si desi i-am zis ca sunt cam mare pentru el nu se lasa si mi-e ca nu rezist! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
de la cati ani incep acu fitele ? si ce anume se cere la mom actual?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu stiu, dar daca era si el de macar 19 ani poate ii raspundeam la invitatii. Asa, intru la 15 ani in puii mei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Bai, haideti sa nu ne deprimam! Pentru prima oara in viata mea mi s-a pus pata pe un pusti de nici 18 ani (brunet, inalt, ochii verzi, usor creol) de-ti vine sa-l mananci. Se tine dupa mine de cateva zile si desi i-am zis ca sunt cam mare pentru el nu se lasa si mi-e ca nu rezist! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) TOARNA tot ... detalii siropoase ... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Valeau, bine ca are 18 ani, da` mai bine cere-i bolentinu` sa nu intri la corupere de minori cu vointa (lor)... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pink, mersi pentru incurajari (referitor la cartofii prajiti...parca simt cum ma ia si pe mine) si referitor la pusti...ai grija sa nu faci corupere de minori.
Si eu am patit o chestie similara, dar el tocmai implinise 18 si deh...Dar avand in vedere ca am doar 20 de ani (neimpliniti, luna asta ii fac) mi-am permis (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Bine, sa nu va gandititi la prostii acum, dar asa un sarut , doua, trei, ...etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am machiat-o pe maica-sa care se ducea la o nunta si era si baietelul ei acasa (pustiulica asta). Are cam 1m si 90, ochii verzi de te doare capul si cum vi l-am descris. Si s-a oferit sa ma conduca la taxi dar m-a condus pana acasa cu taxiul pana la urma. De atunci ma suna zilnic. =)) Arata intr-un mare fel baietul...
N-are 18 ani, are 17! E inca la liceu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pana scriu eu, voi terminati de 10 ori un subiect. Nah ca iar am fost in reluare... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/afro.gif) gata mi-au trecut toate deprimarile ... 17 ani AOLEOO
|
|
|
![]()
|
|
I-am zis ca daca merge la meditatii si se pregateste bine pentru BAC mai discutam. Face 18 ani in octombrie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:14 AM |
|