![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si Cori e din Tulcea si parintii ei tot de pe linga Tulcea... Oare ce-o face cu apele astea? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie dar sa para barbati seriosi la prima vedere (costum, cravata, camasa, de-astea)! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, nu ai numarul niciuneia? |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Si Cori e din Tulcea si parintii ei tot de pe linga Tulcea... Oare ce-o face cu apele astea? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cer scuze ca rad ca vaca cand tu te ingrijorezi (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi a intrat dimineata si Cori ieri seara... Le astept. Nu mai am numarul lui Albi...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Am inteles.
|
|
|
![]()
|
|
M-am pleostit si v-am stricat si voua cheful.. Sa ma iertati. Ma car de la birou. Va tuc!
|
|
|
![]()
|
|
N-are nimic. Eu nu ma uit la tv si nu am stiut ce se intampla.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana vremea la Iasi. Dimineata a fost soare, cred ca si cald. Acum sufla un pic vantul.
Poate mai tarziu pun o poza cu mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fizic, ca psihic sunt bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la voi |
|
|
![]()
|
|
La mine e soare stralucitor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu nu mai am soare stralucitor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si am impresia ca si-a schimbat si pozitia oarecum. Ori de la nori. Oricum cand e soare parca a altfel lumina. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:14 PM |
|