![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Tocmai si-a facut cont si fostul meu prieten, asa ca ii veti putea transmite direct toate mesajele, iar apoi si el daca va dori va raspunde. Tin sa mentionez ca nu i-am spus de site, si nici macar de poveste, nici de jurnal, nici de nimic apropiat. Tin sa mai mentionez ca imi displace ca a facut asta, si ca era locul in care ma relaxam, chiar daca este un loc public. In plus daca a ales deja sa fie cu altcineva, sa nu mai insiste in a face lucruri care tin de mine. Eu sunt de parere ca ceea ce a fost, a fost, si sa ma lase sa-mi vad de viata, si sa nu invadeze spatiile mele personale. Dar poate gandeste ca o promovare ar putea fi benefica in cariera lui. Eu una l-am promovat, dar acum nu mai pot sa ma gandesc pentru el. Am viata mea, si vreau sa o traiesc asa cum simt, fara fantome din trecut, care sa-mi bantuie existenta.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
City, nu stiu ce sa zic... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Fetelor ce de activitate azi la bar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rody, i miss you (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Esti o scumpa si ai un zambet de milioane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De Cori stiu ca zicea ca se muta la Galati... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, Kryss! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! am avut o zi de rahat la munca, dar a trecut munca acum. Ro dy, bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Di, multumesc pentru griji. Noi stam in zona inalta la Galati, la noi nu au ajuns niciodata apele. Nu am mai vazut la tv ce s.a mai intamplat pe acolo... City, eu te inteleg, pentru ca si fostul meu intra pe net sa vada ce am mai zis. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Trebuie sa mananc ceva, si nu stiu ce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ce-i cu baietii astia? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dar voi de ce le dati forumurile si id-urile cu care intrati?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu dau nimic. In plus isi iau singuri. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mie mi s-a facut un sooooomn...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Si fostul meu intra si mai citeste ce postez eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si e problema lui daca vrea sa-si faca singur rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (stiti voi la ce ma refer)
Stie deja cu ce nick ma gaseste si stie si forumul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:17 AM |
|