![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma scoate din sarite chestia asta. Cu prieteni/ fosti prieteni/ sefi/neveste de sefi/ colegi de serviciu / cunostinte care stau si se benocleaza (a se citi ca domniile lor traiescu cu impresia ca spioneaza, ca debilii mintal) de parca cine stie ce secrete de stat s-ar spune pe un forum. Jenant!
City, imi pare rau, daca fostul tau vrea promovare trebuie sa treaca pe la caserie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albi, ma bucur ca ai tai sint departe de urgie... Ma doare burta, am bagat in mine ca sparta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Fete si baiat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Nu m-a luat apa...inca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Vorbim mai multe maine, o sa ma loghez de la munca...sper sa lipseasca sefu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Pupici multi! City...pai eu nu inteleg...''fostul'' tau..a ''intutit'' sau cum a aterizat pe aici? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am draci. Da-mi trece!
Fostul meu a fost de ajuns sa arunce un ochi pe aici cand stateam impreuna, si a tinut minte. Nu stiu cum. Pe noi nu ne ia apa niciodata, pentru ca stam al intrarea in Gl, dispre Braila. Adica la podul de la Siret, si e mai sus. Mi.e groaza de cei din vadul orasului. Io crek ma imbat in seara asta!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Albi, de ce ai draci?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Din cauza de parte masculina, care isi imagineaza ca femeile "e gasculite" toate!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Partea asta masculina.... numai probleme
Pupici Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
O sa aiba el nevoie de pupici. Si nu stiu cine o sa-i dea!!!
Io ma culc. Ne auzimmaine. Transpis ca un cal!!! Noapte buna!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna Kryss, Albi!
Eu tocmai am terminat de papat o ditamai felia de pepene verde (lebenita se zice la noi) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am iesit si pe afara la o plimbarica si a inceput sa ploua, adica sa picure putin. A fost placut sa stau sub picaturile de ploaie. Intotdeauna mi-a placut chestia asta, sa fiu insa relaxata si sa nu trebuiasca sa merg la scoala sau undeva si sa ma fac leaorca. Ador mirosul de parf umed. Cand vine cate o ploaie spontana in zilele insorite de vara ador pur si simplu mirosul ce se ridica dupa ce ploaia atinge solul. Hm....... cred ca e printre mirosurile mele preferate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . In fine, cred ca am prea lungit-o cu mirosul de dupa ploaie. Ma pun si eu imediat in pat si mi-am luat o paturica din camera surorii mele care era a nepoticii mele si am impresia ca inca miroase a bebe. E foarte dragut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare la toata gasca,credeati ca scapati de mine? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma omoara munca,am uitat sa respir,azi am luat interviul pt.un alt job,muncesc zi si noapte,nu ma mai satura banii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) KRYSS te pupacesc dulce! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) I miss you (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa-ti mai faci timp si pentru noi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 03:31 PM |
|