![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cindy, am senzatia ca iti e tare bine si ma bucur pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu, am o depresie camuflata. Trebuie sa ma mobilizez sa ies din depresia asta... Poate mai tarziu pun o poza cu mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cityy, tu doar ne duci cu zaharelul? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pink, la multi ani pentru sora ta! E racushor ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte tare faza cu minorul si taica-su! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Ce mor de somn...
Laur spor la munci Cindy ... si io am picat dim in cazanul de depresie , dimineata , da o trecut asa cum o venit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai nu stiu altii cum sunt , da mie imi place spatiu meu privat , sunt asa de stricta , oarecum am zis pe forumul asta mai mult decat as fi zis normal, dar m-am simtit bine cu voi si libera oarecum , de obicei sunt f secretoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... io sper din suflet ca sa nu vad vreun ex de al meu , ca ii ia naiba pe toti ... nici la pretenul meu nu imi place sa ii dezvalui ce vb io aici cu fetili , nu e borsul lui .. asa cum nu ma bag nici io in spatiul lui, pana si pagina de facebok nu o citesc ca nu mi se pare normal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. apoi de fostu nici sa nu mai vb ca nu imi pasa nici cat negru sub unghie de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Acum am ajuns acasa. Am umblat teleleica toata noaptea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ce faceti? Eu is la munca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu beau cafeaua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Si eu imi beau cafeaua.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata! Am dormit mai mult azi si am visat foarte urat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !
A fost o asa mare usurare cand m-am trezit incat imi venea sa sar in sus de bucurie. Ce faceti azi? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu ma pregatesc sa plec la cumparaturi cu sora mea si cu al ei prieten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu mai beau cafea, nu-mi face bine, beau ceai sau doar apa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu tocmai am terminat de facut tiramisu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta e specialitatea mea. L-am bagat la frigider, dar ma infrupt imediat din el ca e prea mare tentatia.
PS: De cateva zile ascult non-stop Beyonce , dar concertele live. Pana acum nu mi se parea nu stiu ce, dar are o voce ... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by Rody: Jul 7 2010, 12:25 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu is la munci!! Deci muncesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca de aia sunt platita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai am putin si ma duc la masa. O sa lesin in curand... de foame...
Laur, bine ca e de munca! E mai nasol cand nu e!! Spor la treaba! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:49 AM |
|