![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu sint la munci. Si-mi cade iarasi parul cu pumnul...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna fetelor si baiatule (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Legat de discutia cu fostii care se benocleaza pe forum, eu nu mai scriu de mult anumite aspecte. Stiu sigur ca e mai bine asa. Cu ocazia asta tin sa-mi cer scuze de la unele fete care m-au mai intrebat cate ceva si nu am raspuns. Veste buuuunaaaaa: am luat 4 examene si sunt tare fericitaaaa. La 2 examene n-am ajuns, adica unul se suprapunea cu altul si o trebuit sa aleg si la unul nu m-am prezentat(n-am avut incredere in mine, ca nu am invatat destul de bine) Am luat 10 la practica de specialitate, 7 la engleza, 8 la introducere in psihologie si sunt ffffffoarte fericita (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Voi cum sunteti azi? |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Felicitari Oana .. si io mi-s bine ..cu exceptia ca am o febra musculara de abia merg
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mersi Jo.
Vroiam sa scriu o intamplare de azi, dar o scriu la topicul Cat de greu e sa fii mama singura. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Abia astept sa te citesc, Oana!
Si felicitari! Le meriti din plin! |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Diana.
Vroiam sa-ti zic demult ceva si nu prea aveam curaj. Cand m-am inscris la facultate nu eram sigura ca voi reusi, asa ca intrebam in stanga si-n dreapta ce sa fac. Putini oameni mi-au spus sa merg si multi mi-au spus nici sa nu ma gandesc sa incerc. Diana, tu mi-ai dat un exemplu atunci cu o mama singura cu 3 fete, care facea servici si facea naveta la facultatea, iar colegele ei radeau de ea. Ai zis ca ea a reusit si a devenit profesoara. Atunci mi-am zis ca pot si eu si uite ca s-a incheiat un an si eu am trecut cu brio(2 examene nu-s o drama, le recuperez la anul) Vroiam sa-ti multumesc (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mie?! Aaa, nuuu, aici gresesti. Nu mie trebuie sa iti multumesti, ci Lui Dumnezeu ca ti-a dat cap si putere si tie insati ca le folosesti, Oana. Exeplul acela e real, femeia cu pricina mi-a fost profrsoara de latina si diriginta in ultimii doi ani de liceu (1990-1992) si este profesoara si in ziua de astazi, preda latina si limba romana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bravo ei. Sper sa ajung si eu cineva in viata asta, ca parca nu mai am rabdare. Uneori ma simt asa de mica si alteori am senzatia ca stapanesc lumea.
Nu stiu ce-i cu mine, dar azi plutesc de fericire. Ma duc sa-mi fac o baie fierbinte. Mai vorbim si o zi faina. This post has been edited by Oana: Jul 7 2010, 03:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu sunt fericita. Poza o pun ca poza personala. Stiti voi cum o gasiti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca am spus, am spus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am deschise 3 flori de la Amaryllis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Poate am sa reusesc sa postez pozele pe care le-am mai facut. Si vi le arat si voua ca sunt tare frumoase. Eu ma simt tare bine cu voi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ploua la Iasi, adica s-a oprit acum, dar va ploua din nou. Ieri am ramas fara net, pana mai devreme.Mi-a fost dor de voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am spus ca sunt fericita? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Da, da, sunt . (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Diana- masca cu vitamine, ulei de ricin, ulei de masline, in. Oana, felicitari. Lasa altii sa vorbeasca pe langa, tu tinteste sus. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Jo-Anna. Foarte bine faci si gandesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cindy, ce spun fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albinuza. Muncesti mult, si banii cred ca putini, viata personala mai putin...nu e bine. Macar tu sa te iubesti. Kryss. Cine te iubeste, te iubeste oricum. Iar cei ce cauta in van, gasesc. Rody. Tare faine pozele. Tare frumusica esti. Claudiu. Spor la munca. Si eu sunt o job-dependenta. Macar stii pentru ce muncesti. Acum cat esti tanar, ca pe urma nici putere nu mai e. Pink- Da si tu iama la borcanul cu dulceata al sorei. Ti-am spus la multi ani pentru ea? Daca nu, iarta-ma. LA MULTI ANI ! fericiti si frumosi si sa creasca mare si sa te ajute la dulceturi. Corina,Teocris-Mie dor de voi. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
City, merci. Eu am baut 2 cafele pana acum si nu reusesc sa ma pun pe picioare. Am dormit cam 5 ore azinoapte. Nu inteleg de ce-s asa daramata. Macar daca as fi baut... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:53 AM |
|