![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Albi, astept parerea lui (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai...nu-s ce naiba au toti cainii din cartier ca latra in continuu, e galagie ca la naiba (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kryss, dar care e parerea ta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asta vroiam sa intreb si eu. A ta care e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai, care e treaba cu viitura la Galati? A venit? Mi-am facut papa pt maine, am facut dush, si acum imi fac unghiile ca arata ca niste lopeti... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu iar ma plictisesc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
A mea... nu stiu ce sa spun... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tot ce e posibil sa fie cum spuneti voi, dar ma cam indoiesc...
|
|
|
![]()
|
|
O spune de parca ea n-ar fi inclusa in ecuatie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cori, simt ei ceva... Albi, nu m-am uitat la stiri azi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Gata...am facut baie si m-am bibilit. Parca s-au potolit si cainii, nu-i mai aud. Ma duc sa fumez o tigara si dupa aia sa citesc o carte pana adorm...citesc o carte pe care a scris-o fratele tatalui meu, abia a iesit pe piata, e proaspata si e editie limitata. Ma amuza faptul ca in carte scrie despre bunicii din partea tatalui, despre tata, despre unchii mei...e chiar ciudat sa citesc despre neamurile mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Pai...nu stiu ce sa zic...poate e doar o atractie...nu ma pot explica acum si in plus de asta eu nu am vorbit nimic cu Laur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deh...iubire virtuala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La mine nu merge cablul de azi dimineata si nu am tv, pot sa ma uit doar la purici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:14 PM |
|