![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E bine la purici. La mine cand nu a mers, ma uitam la un ecarn albastru. Am terminat unghiile, si acum ma bag la nani. Is uda toata. De transpiratie. Sa nuse intelega gresit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va pup si noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Noapte buna, Albinutza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Noapte buna fetelor care dorm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna seara si eu.
Vin cu intarziere pe forum, acasa, sunt franta, am avut o zi plina, foarte frumoasa de altfel. Azi mi s-a spus ca arat de 17 ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Noapte buna, gagici!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Noapte buna va spun si eu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://www.tabu.ro/out/read/articles/somn_u__or_33bdd59.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
aaaa Laur si Kry , da nu e nimic nou io le-am recomandat mai in urma "get a rooom already" , da nu m-a bagat nimeni in zama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Di ... ma apuc de cardio ... Corina felicitari fam tale pt ca au creat o carte ... e ceva care nu auzi in fiecare zi , si plus de asta e si mai interesant cand cunosti personajele si iti imaginezi cum erau pe vremea aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , asa ca o "intorsatura a vietii" |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Eu ma refeream la jurnalul lui Cytestela. Acolo e ceva cam ciudat. Cyti si fostul ei prieten ,mi se pare ca vor sa se impace.Cand am citit ce povestea baiatu'...nu stiu...e prea ciudat si mai bine ma abtin de la comentarii. Cat despre Krissu si Laur, asta era deja evident. Am ras cu lacrimi cand am vazut ce zice Jo. Are dreptate:" luati-va o camera dragilor" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau spune-ti direct ca va place unul de altul si vorbiti si voi pe mess mai multe. Aici vad ca sunteti timizi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna!
Sunt la munca, am de lucru ca la balamuc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Voi ce faceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:11 PM |
|