IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
laur claudiu
post Jul 9 2010, 10:10 AM
Post #491

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

mai,mai fetelor ce e cu destrabalarea asta pe aici? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mai rele mai sunteti,n-ati lasat fata in pace nici de ziua ei iar pe mine ma faceti sa dau in balbaieli,of of fetele astea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Corina scumpa ce mai faci?munci si iar munci,ai grija de tine,te pup si sa ai o zi cat mai frumoasa!
Mai Jo,ce sa zic...mereu commenturi hazlii,ai tu o bila alba la mine ca esti fata de fata!
Salutari si catre Diana,Book,Pink,Oana,Teo,Albi,Rody,Stella,Danati,Charlie,Sylvia,aveti grija de voi si un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Kryss,o dedicatie pt.tine: (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

<object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-kSaQZHeFdw&amp;hl=en_US&amp;fs=1?border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-kSaQZHeFdw&amp;hl=en_US&amp;fs=1?border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object>
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Jul 9 2010, 10:19 AM
Post #492

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Este melodia dedicata pentru mine si de iubitul meu. Sigur o iubesti mult pe Kryss. De ce nu-i spui, si o tii in suspans?

+Quote Post
albinuza
post Jul 9 2010, 10:42 AM
Post #493

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hai sa-i lasam in pace, zic eu. or sa spuna ei ceva daca o fi sa fie. Daca nu, il trag eu de limba pe Laur luna viitoare. Ca poate ma proptesc pe la Padova (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E viiiinnneeeerriii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Laur cum merge munca?

+Quote Post
laur claudiu
post Jul 9 2010, 10:49 AM
Post #494

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Ciao scumpa mea vecinica,Albinutza!
Ma ce sa fac azi mai mult chiul dar mere ca am baxat ca nebunul saptamana asta plus ca am luat colocviul pentru Ikea si de pe 21 intru in cursuri pna pe 24 si apoi in paine,e un part-time de 4 ore pe zi dar pot sa-l restrang pe orar vertical si sa fac sfarsitul de saptamana complet,plus ca mai am jobul asta si aseara am fost sunat sa mai merg undeva pentru inca sapte ore pe zi,da ce fac muncesc zi si noapte,in doua luni ajung la nebuni!
Hai la o cafelutza,abia te astept luna care vine,ohhho vine bazaila la Padova (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) te pup si ai grija de tine si mai intra si tu pe mess sa mai palavragim,dar asta seara ca atunci am timp sa respir!

+Quote Post
Diana.
post Jul 9 2010, 11:27 AM
Post #495

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Corina @ Jul 8 2010, 11:16 PM) *
Gata...am facut baie si m-am bibilit. Parca s-au potolit si cainii, nu-i mai aud. Ma duc sa fumez o tigara si dupa aia sa citesc o carte pana adorm...citesc o carte pe care a scris-o fratele tatalui meu, abia a iesit pe piata, e proaspata si e editie limitata. Ma amuza faptul ca in carte scrie despre bunicii din partea tatalui, despre tata, despre unchii mei...e chiar ciudat sa citesc despre neamurile mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

Zi-ne cum se cheama cartea si autorul! Zau ca as vrea sa o cumpar!

+Quote Post
albinuza
post Jul 9 2010, 11:29 AM
Post #496

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

No, pai nu te.am mai vazut pe mess. De aia nu am mai intrat pe tine! Am zis ca te dedici campului muncii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ideea luna viitoare este ca tre sa fac un drum cu masina pana in Calabria, si m-am gadit io sa fac drumu in 2 parti, pentru ca e aiurea sa conduc 1300 km singura... asa ca o sa ma opresc undeva pe drum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si m-am gandit eu ca la Padovaar fi bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 9 2010, 11:30 AM
Post #497

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Good morning!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
citystella
post Jul 9 2010, 11:31 AM
Post #498

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Corina. Si bunicul meu a facut acelasi lucru, a scris o carte. Celalalt bunic a vrut si el, dar nu a mai reusit.
Oana.Nu vreau sa ma impac cu fostul. Ce a fost a fost.
Kryss, cum ai petrecut ziua de nastere, ai primit flori, cadouri cred foarte multe.
Pink, cum te mai simti?

+Quote Post
Bia
post Jul 9 2010, 11:34 AM
Post #499

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Aseara am terminat din initiativa mea relatia pe care o aveam la distanta si mi-a parut foarte rau, am plans toata noaptea. Dar asa e mai bine pentru mine. Relatia asta m-a mancat de vie.

+Quote Post
Diana.
post Jul 9 2010, 11:42 AM
Post #500

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cu prietenul tau din State? :|

+Quote Post

99 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 01:59 AM